CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem szakadt le a csillár a KMH-ban, Németh Szilárd igét hirdetett

2010. október 30. 02:18 - Anzágo

Számháború és élménybeszámoló a kivezényelt közönségnek

Valódi jó hír: nem szakadt le a csillár és nem indult el a bakterház sem október 28-án Csepelen, a sok vidám percet megélt Királyerdei (leánykori nevén Rideg Sándor) Művelődési Házban. Sokak szerint lett volna ok mind a kettőre, de szerencsére személyi sérülés nem történt.

Értesülésünk szerint Németh Szilárd, Csepel fideszes polgármestere a Szent Imre téri polgármesteri hivatalból valamint az Áruház térről, a Bajcsy-Zsilinszky útról, a Táncsics és a Katona József utcából, kivezényelt önkormányzati dolgozóknak a KMH-ban számháborút rendezett és élménybeszámolót tartott. Az élménybeszámoló az újdonsült polgármester választási kampányának általa fontosnak tartott elemeit villantotta föl. A számháborúban Németh Szilárd a segédeivel együtt (3 alpolgármester, 1 kabinetfőnök, stb.) volt a támadó, hallgatói védekeztek (volna, ha lehet, de nem lehetett). A polgármester korábban már többször ismételt   számadatokat sorolt. Olyanokat, amelyek köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. Hallgatói pedig kapkodták volna a fejüket, de nem volt menekvés, így inkább tűrtek és hallgattak. Például azt, hogy az új, tervektől duzzadó  polgármester miként fogja a hatósági ügyeket kézben tartani. Azokhoz ugyan a JELENLEG HATÁLYOS jogszabályok szerint semmi köze sem lehet, de ő ilyen apróságokkal nem foglalkozik, legfeljebb akárhányadik mellékállásban jegyző is lesz Németh Szilárd.

Ez után  adomákat mesélt a galvániszap elszállításáról, miközben átírta annak valódi történetét. Főszerepbe helyezte a Fideszt, amelynek már nem annyira sűrgős a Csepeli Kórház visszavétele, miként a Csepel SC maradványainak a megmentése sem. Sport  lesz. Németh Szilárd az emelésben, persze nem mások bérének emelésében lát nagy lehetőségeket.  A csillárszakadást kockáztató előadáson, ahol nem pártok, hanem közalkalmazottak és köztisztviselők, gazdasági társaságok dolgozói voltak jelen, ott a csepel.hu beszámolója szerint "Németh Szilárd a fórumon azt kérte, hogy pártoktól függetlenül mindenkinek Csepel felemelése legyen a célja.

E szavak hallatán többek már a lelki szemeik előtt látták ahogy a Németh Szilárd és a Fidesz által felemelt Csepel a Duna két ága között lebeg mint a Hortobágyon az egykori délibáb. A polgármester hallgatói kevesebbel is beérnék. Megelégednének a folyamatos munkával, a csepeli életkörülmények javításával, a nyugalommal. A fejük felemelése már csak ráadás lenne, de lássuk be: jogos igény. Na, erre nem tett ígéretet a királyerdei szónok.

A csepel.hu beszámolója

A Csepel újság a számadásról

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr352409085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2011.01.08. 23:00:25

Na, akkor szilike tehetnél valamit a felemelkedésért és az együtt működésért! Pl. figyelembe vehetnéd, hogy a második legnagyobb erő a tetves bűnbandád mögött az MSZP-tehát változtass a bizottsági helyek elosztásán, te kis tetű!

mesztic 2011.01.09. 10:06:59

@Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör: Sajnos, igazad van! Ezzele együtt remélem, nem használod majd a szövetség és a kör kezdőbetűs rövidítését a kommentezésnél ?! :)
Őrizzük meg méltóságunkat, még akkor is, ha mások a sajátjukkal és az országéval egy szemernyit sem törődnek.
süti beállítások módosítása