CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem teszik a kirakatba

2010. november 02. 12:25 - Anzágo

 Változatlanul fél a nyilvánosságtól Csepel fideszes városvezetése. Már csak két nap van a csütörtöki rendkívüli képviselő-testületi ülésig, de arról az önkormányzat honlapján egyetlen hír sem jelent meg, a Csepp TV hírműsorában egyetlen szó sem hangzott el.

Kölyökkutya-nevelésre láthatunk felhívást, de meghívást az önkormányzat NYILVÁNOS ülésére, azt nem. Ki tudja miért, de amit az önkormányzat fideszes vezetése kapott a hivataltól, azt nem teszi a kirakatba. A Csepel újság most is segít. Íme a NAPIREND AZ ELŐTERJESZTÉSEKKEL EGYÜTT. A bizottsági ülésekről az érdeklődök ITT OLVASHATNAK. De miért kell ezt dugdosni, titkolni? 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr372415781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csepel21 2010.11.03. 15:14:57

Amennyiben az "Elérhetőségek" vagy a "Hivatal szervezete és munkatársai" menüpontban keresitek a meghívót és a napirendi pontokat, akkor a következő testületi ülés előtt is le tudjátok hozni ezt a cikket.

Ha viszont megpróbáltok gondolkozni kicsit és a főoldalon nagyjából középen a "Testületi anyagok" linkre kattintotok eljuttok az általatok is belinkelt meghívóhoz, amelynek tetején ott van, hogy "2010 október 26., kedd 15:46".
Tehát a cikk megírása előtt már pontosan tudtátok, hogy fent van a meghívó a várható napirendi pontokkal együtt, csak még mindig hülyének nézitek az olvasóitokat.

Hozzátok a CSÚ színvonalát online is, gratulálok. :)

piszevihánc 2010.11.03. 21:06:45

Mellébeszélés és a csepel21-es féle fényezés helyett az önkormányzat fideszes vezetése legalább tájékoztatást adjon arról, hogy mit csinál. Dolgozni kellene és nem a dühöngőben játszadozni, kivezényelni megfélemlített embereket a KMH-ba.

Nyomozóknak készül a csepel.hu? Csak keresgélés után lehet rábukkanni egy-egy alapvető információra. (Akkor sem ott, ahol csepel21 állítja.) Az önkormányzati ülésről még most sincs hír. Csepel21! Szólj már valamit a csepeliek érdekében, hátha rád hallgatnak, és lesz legalább valamilyen hír a tanácskozás után.
süti beállítások módosítása