CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mutogatós bácsi lett Németh Szilárd?

2010. november 22. 02:53 - Szerkesztő73

 A Pomádé király új ruhája című mesében egy kisgyerek mondja meg őszintén, hogy a király meztelen. A Királyerdei Művelődési Házban megtartott első fideszes közmeghallgatásról szóló Csepp TV-s beszámolót néző kisgyerek viszont (még) csak kérdezett, amikor a képernyőn meglátta Németh Szilárd fideszes polgármestert: „miért mutogat mindig ez a bácsi?” És a bácsi tényleg gyakran mutogatott.

Időnként a közelében lévő demonstrációs táblára hívta fel a figyelmet. A leggyakrabban azonban hátrafelé mutogatott, vagyis Csepel összes megoldandó problémáját az elődei nyakába akarta varrni. Eddig semmi sem volt, minden csak most kezdődik. Csúnya a múlt, ronda a jelen, de a holnap szép lesz. Gyönyörű ígéretekkel traktálta két tucatnyi hallgatóságát Német Szilárd.

A dermesztő légkörű maratoni fórumról, Németh Szilárd magánszámáról három tudósítást adunk most közre. Az egyiket a kormánypárti csepel.hu, a másikat a helyi Fidesz szócsöve, a csepel.info, a harmadikat az ellenzéki csepelinfoplusz.hu közölte. Ha netán az első kettő a megszólalásig hasonlít egymásra, az nem a véletlen, hanem a Fidesz műve. Ezek után tessék választani!
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr282464501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása