CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Újabb csepeli bajnok halála

2010. december 02. 12:20 - Szerkesztő73

 Hosszú, súlyos betegség után, 73 éves korában elhunyt Sátori Imre, a a Csepe SC és a római olimpián harmadik helyen végzett magyar labdarúgó válogatott egykori játékosa - közölte a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos honlapja. Temetéséről később történik intézkedés.

A több élvonalbeli csapatban szerepelt, ismert, gólveszélyes szélső, a Csepel együttesében jutott pályafutása csúcsára, 1959-ben tagja volt a bajnokságot nyert gárdánakA római olimpián a válogatott két mérkőzésén játszott. Utoljára a szomszédos Soroksár Egyetértés csapatában szerepelt, s játékos pályafutásának befejezése után a Junior élelmezsési vállalat munkatársa lett, s a cég egyik vezetőjeként vonult nyugállományba. 

Sátori Imre temetéséről később intézkednek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr602488110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása