CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Miért rossz a levegő a Szent Imre téri polgármesteri hivatalban?

2011. február 14. 23:27 - Anzágo

 A csepeli hegyek újra egeret szültek. Hosszas vajúdás után február 14-én, hétfő este 9 óra előtt egy perccel végre napvilágra került a XXI. kerületi fideszes városvezetők írása a február 11.-ei rendkívülinek minősített képviselő-testületi ülésről az önkormányzat lepukkantott portálján, a csepel.hu - n. Addigra aki tehette, már megnézte a Csepp TV Szigetelő című adását, ezért villámgyorsan lebuktak az írás készítői. Szerintük ugyanis csend, nyugalom és érdemi munka honolt az ülésen. Ezzel szemben viszont a diszkréten dolgozó kamera bemutatta, korábbi értesülésünknek megfelelően tényleg cirkusz volt pénteken a Szent Imre téren. Az egyik műsorszám a gerincúti építkezés volt. Kiderült: Németh Szilárd fideszes polgármester visszavonatja februárban azt a novemberi rendeletet, amit ő erőltetett rá a városatyákra. Az Ady-lakótelep felújítása sem megy simán.

A legújabb szokásoknak megfelelően a fideszes városvezetők munka helyett visszafelé mutogatnak. Pechükre vannak a testületben olyanok, akik a polgármesternek szólnak vissza. Németh Szilárd ezt szemmel láthatóan nagyon nehezen viseli el. Kézzelfogható eredmény egyáltalán nem volt a kt-ülésen, csak egy újabb ígéret született: a hivatal közelében felújítják a légszennyezettség-mérőt, sőt újabbakat is telepítenek, mert mint a polgármester mondta, ’”fontosnak tartja a lakosság tájékoztatását a levegő minőségét illetően.” A fideszes városvezetők körül rossz a levegő, ez műszer nélkül is érzéklehető. A munkát helyettesítő cirkuszaikat „illetően” pedig továbbra is minden homályban maradna, ha ez a jelenlegi önkormányzati tájékoztatókon múlna. De nem rajtuk múlik…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr872661916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása