CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bringa-pláza épül Csepelen

2011. március 03. 09:51 - Szerkesztő73

Magyarország első bicikliplázája nyílik meg hamarosan Csepelen: a 10 ezer négyzetméteres, versenypályát is magába foglaló üzletközpont a március 3–6. között rendezett Bringa Expo-n mutatkozik be, gyártóknak és a kereskedőknek.

 Az egykori Csepel Művekben,  a volt Ruha-és Gépgyártó Vállalat, a  RUGÉV-csarnok helyén, 1,1 milliárd forintos becsült költséggel felépülő 10 ezer négyzetméteres komplexum látványtervei már elkészültek, a beruházás az előkészítő szakaszba lépett – jelentette be Jellinek Dániel, a beruházó Indotek Group vezérigazgatója. A csepeli megaáruház terve a csoporthoz tartozó In-Construction Kft. tavaly nyáron kiírt pályázatán, huszonkét pályamunka közül bizonyult a legjobbnak. Az ország első kerékpárcentrumának ötletgazdája az Archiplan Építész Iroda. A tervek szerint a csarnokban helyet kapnak a gyártók képviseletei, a kereskedések, a kerékpárok kipróbálást lehetővé tévő tesztpálya, egy 1500 négyzetméteres versenypálya, valamint éttermek és parkolók is. Az építkezés várhatóan ősszel indul, a csepeli létesítmény Európa legnagyobb bringás áruháza lesz. (Forrás: Orientpress)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr22706481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása