CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kitörölték a modortalan üzenetet a csepel.hu-ról

2011. március 03. 13:33 - Anzágo

Az önkormányzat vezetése a csepel.hu internetes portálon keresztül „Az 1848-as forradalom és szabadságharc áldozataira emlékezik a kerület” címmel adott egy tájékoztatót, amit a címhez hasonlóan most szó szerint, az összes történelmi, fogalmi, helyesírási és értelemzavaró hibájával együtt közlünk, mert belátjuk, nem akármilyen teljesítmény néhány sorban ennyi hibát elkövetni:

 
„Az 1848-as forradalom és szabadságharc áldozataira emlékezik a kerület
A 2011. március 15-i program:
 
8.30      Áruház tér, Petőfi szobor- gyülekező
9.00      térzene, koszorúzás
9.45      Móra Ferenc Általános Iskola: Kobzos K. Tamás zenés műsora
10.00    állampolgári eskütétel és ünnepi műsor
10.45    táncház és kézműves foglalkozás
Az eseményen részt vesz Németh Szilárd, Csepel polgármestere, valamint az alpolgármesterek.”
 
Csak a rend kedvéért: a ki tudja, melyik (valószínűleg azért a XXI.) kerület lakosait meg sem hívja az eseményekre az üzengető Németh Szilárd. Nem is fognak menni, az biztos. De nincs is rájuk szükség, hiszen a csepel.hu már előre megírta: „Az eseményen részt vesz Németh Szilárd, Csepel polgármestere, valamint az alpolgármesterek.” (Alany, állítmány, egyeztetés nem számít! Persze, ez legyen a legnagyobb gond…) A csepel.hu szerint a három alpolgármester sem érdekes, hiszen nevük sincs. Kedves, aranyos, jó társaság ez. A Németh Szilárdé! Aki rejtjelezve így üzeni meg népének: fogytán van a regimentje, no meg amiből eddig sem volt túl sok: a jó modora…
 
Hepiend nincs? De van!
Cikkünk megjelenése után a csepel.hu-ról eltűnt az előzőekben szó szerint idézett közlemény, és megjelent egy meghívó
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr322707056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

veritas68 2011.03.04. 10:10:36

A Fidesz állítólag bulit szervez Csepelen, a Jedlik gimiben. Ti tudtok erről valamit? Mikor lesz? Hol lehet meghívót igényelni? :))

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2011.03.08. 08:19:27

Hallo, Csepel Újság!
Mi van a fideszes bulival? Volt? Nem volt? Ha igen , kik voltak itt? Mi a véleménye erről az iskola igazgatójának? Stb.stb.stb...
süti beállítások módosítása