CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lázár János húzzon a közéletből!

2011. március 20. 12:15 - Szerkesztő73

 A NOL.hu írja: Több Facebook-oldalon is követelik Lázár János távozását a közéletből a tegnap nyilvánosságra került, a szegényekről tett kijelentései miatt, írja a Független Hírügynökség. A Kettős Mérce nevű blog honlapján és Facebook-oldalán vasárnap este hat órára "polgári engedetlenségi flash mobot", tulajdonképpen tüntetést kezdeményezett a Fidesz budapesti, Szentkirályi utcai székházához. az akciót az után is folytatják, hogy Lázár János vasárnap délelőtt egy sajtótájékoztató keretében elnézést kért

Indult egy Facebook-csoport "Lázár János húzzon a közéletből" címmel. Ott megköszönik Lázár János eddigi munkáját, de azt javasolják neki, a továbbiakban inkább a befektetéseivel foglalkozzon, kioktatásaira nem tartanak igényt.

A Független Hírügynökség felidézi: Lázár János Fidesz-frakcióvezető és hódmezővásárhelyi polgármester városa közgyűlésének ülésén az interneten közzétett hangfelvétel szerint azt mondta: "Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem."

Lázár János bocsánatkérése

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr152755449

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kedves Lázár János! 2011.03.20. 15:17:19

Ha fele annyi alázat lenne magában, mint amekkora arca van, akkor nem kellene megszületnie ennek a blogbejegyzésnek. De sajnos meg kell, mert semennyi sincs.Ebben az országban a legtöbben tisztességesen dolgoznak, gürcölnek, kaparnak és tepernek. Éjjel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása