CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd és Borbély Lénárd megszavazta az egypárti, jogcsorbító Fidesz-alkotmányt (alaptörvényt)

2011. április 19. 00:32 - Anzágo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szociális biztonságot rombolja, a demokratikus jogokat csorbítja, munkások, alkalmazottak, vállalkozók, köztisztviselők és közalkalmazottak százezreit, millióit kiszolgáltatottá teszi az április 18-án elfogadott alaptörvény (alkotmány). A néhány hetes alkotmányozási komédia végén az országgyűlésben csak a Fidesz-KDNP pártszövetség képviselői szavazták meg az indítványt, amely a sutba vágja a békés rendszerváltás során született, széles szabadságjogokat biztosító alkotmány vívmányait.

Ezt a jogcsorbító indítványt, a Horty-rendszer szellemiségét majmoló  alaptörvényt (alkotmányt) szavazta meg Németh Szilárd XXI. kerületi fideszes polgármester és az ugyancsak fideszes Borbély Lénárd, a XXI. kerület két országgyűlési képviselője. Szavazásuk előtt semmilyen nyilvános formában, semmilyen nyilvános fórumon nem kérték ki a csepeliek véleményét. Ennek ellenére vagy éppen ezért a duó szavazatára emlékezni fognak a csepeliek. Németh Szilárdnak és Borbély Lénárdnak az egypárti, jogcsorbító Fidesz-alkotmány ügyében nem csak a saját lelkiismeretével, hanem a csepeliekkel is el kell számolnia.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr982838479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Verdade nua e crua 2011.04.19. 22:00:56

Tönkre teszik a Múltat, a Jelent, és a nem létező Jövőt.
Hol vannak a munkások, a Vasököl?
Hol vagyunk Mi? Akik mindennap kiszolgálják a közintézményeket? Hol a munkás? Munkás?! Ezt mondtam volna? Itt már nincs melós! Csak értelmiségi, értelmiségi hátán. Hajbókoló diplomások, egymást csókolgató, százezreket kereső siránkozók tömkelege.
De hol vannak az apák? Akik minden nyáron a Balcsira vitték a fiaikat? Abból a pénzből, amit megkerestek a KÉT KEZÜKKEL! Én azért lettem jó szakember!!!, mert ezt láttam apámtól. De az én fiam nem ezt látja Tőlem.
Mit tanítsak neki? 12 év alatt, 1x volt a Balcsin, mert nekünk ez jutott. Pedig dolgozok, adózok, gyereket nevelek, és szeretek.
Ezt érdemlem? Ezt érdemeljük mi munkások?!

"Kinek kenyerét eszed, s ki eltemet.
Az az urad. Mert Ő ki éltet, s ki nyugvást ad!"

A fent idézett gondolatom csak egy a sok közül.

Nem is folytatom tovább, mert hiába a szó.

Üdv.: Verdade nua e crua
süti beállítások módosítása