CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Sándor-palotánál tüntettek a Fidesz-alaptörvény (alkotmány) ellen

2011. április 21. 09:50 - Szerkesztő73

 Újabb tüntetést szervezett az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért (Milla) csoport a Fidesz-alaptörvény (alkotmány) ellen. A demonstráció csütörtök este 6 órától volt a Sándor-palotánál. A szervezők  felkérték a köztársasági elnököt, hogy ne írja alá a hétfőn megszavazott alaptörvényt, mert az szerintük nem fejezi ki a nemzet egységét. A Milla felhívása:  a Sándor-palota elé azokat várják ma estére, akiknek fontos a köztársaság, és fontos, hogy annak vezetői is betartsák a törvényeit. A Fidesz-alaptörvény megbontja az államszervezet demokratikus működését biztosító fékek és ellensúlyok rendszerét. Ha a köztársasági elnök aláírja az alkotmányt, ő lesz az első, aki meg is sérti azt - vélik a Millánál.

Képek a tüntetésről (a Népszava fotói)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr382844371

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: MILLA 2011.04.27. 15:27:08

A Kormány 600+110+32 milliót fizet kommunikációs tanácsadó cégeknek, hogy "szerethető" viselkedésre tanítsák őket. Az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért facebook csoportnak nem kellene senkinek sem fizetni, csak legalább az ilyen akció...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása