CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Segítsetek, segítsetek, segítsetek!

2011. május 20. 18:50 - Szerkesztő73

 A XXI. kerület fideszes városvezetése - megszakítva a több évtizedes hagyományt - nem ad anyagi segítséget a csepeli gyermekeknek szervezett május 28-i gyermeknapi majális megrendezéséhez. Erről a városvezetők az utolsó pillanatban értesítették a szervezőket, a Csepeli Gyermekbarátok Mozgalmának vezetőit. A szervezők kérik, hogy akik tehetik a megadott számlaszámra átutalt  vagy a Csepeli Piac önkéntes kereskedőinek üzleteinél lévő urnákban elhelyezett pénzzel járuljanak hozzá ahhoz, hogy a csepeli gyerekeknek, különösen a rossz anyagi körülmények között élő családok gyermekeinek az idén is sok örömet adjon a hagyományos majális. További információk a 06-20-500-79-58-as telefonon. Szerkesztőségünk kéri: AKI TUD, SEGÍTSEN!!!!A csepeli Gyermekbarátok Mozgalmának felhívása:

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr392919815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiger21 2011.05.21. 15:56:35

"utolsó pillanatban derült ki, hogy mégsem tudnak segíteni" Azta finom megfogalmazást, kedves alapítvány.. miben reménykedtetek? Egyértelmű kellett volna annak lennie, hogy egy vasat sem fognak adni, vegyétek már észre hogy a csepeli fidesz milyen!!! De nem, senki nem, még az mszp frakció is csak csendben szórakozgat, felveszik a képviselői tiszteletdíjat, de érdemben semmi hasznosat nem csinálnak, sehol nem hallatják a hangjukat. nézzetek már szét a kerületben, akár a blog szerkesztői is! A fidesz az elmúlt 4 évben állandóan obégatott ha valami nem volt oké, most meg? Mindenhol térdig ér a fű, meg a mocsok, de Szilárdnak egy a fontos, az utcanév átnevezés. Persze a sok hülye csepeli meg elvan velük, a csepeli mszp ráhagyja, hát köszönjük- nem ezért szavazott senki Szenteczkyre.Németh Szilárd aost veri a mellét, azt is még az mszp-s városvezetés indította el... De ha ezt senki nem adja hírül, mindenki megkajálja a fidesz vacsorát. És még egy: nem elég Mesterházyval meg Gyurcsánnyal parolázni, a kerületi dolgokkal is foglalkozni kellene, tisztelt csepeli mszp. UFF.

tiger21 2011.05.21. 15:59:28

bocs, az lemaradt: feltéve, ha a jövőben akarnak érdemben politizálni a szocik... De ki tudja, mik a terveik. A fentiek csak jótanácsok voltak- és ha csak pusztába kiáltva, hát akkor úgy... felőlem...Csak a csepeliek többet érdemelnének.
süti beállítások módosítása