CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli fideszes „keresztapa” már a csepeli rendőrségben és ügyészségben sem bízik

2011. június 01. 13:48 - Szerkesztő73

 

A csepeli utcák „keresztapja” szilárd alapon mutatta be a kedvenc játékát, a Béke téri legókat 

Megunta a csepeli utcanevek megváltoztatását a „keresztapa” vagyis Németh Szilárd, a XXI. kerület fideszes polgármestere, és visszatért kedvenc mulatságához, a feljelentéshez. Régi rögeszméjéhez ragaszkodva ismét a Csepel SC Alapítványt támadja. A szokásos médiafelhajtás, mutogatás, lobogtatás között az MTI gyorshíre szerint „sikkasztás és hűtlen kezelés gyanújával tett feljelentést Németh Szilárd, a XXI. kerület polgármestere a Csepel SC Alapítvány ügyében szerdán a legfőbb ügyésznél, ismeretlen tettes ellen.” Akinek ismerős ez a szöveg az nem téved. A csepeli utcák keresztapja februárban már bemószerolta a Csepel SC Alapítványt a Csepeli Rendőrkapitányságon meg a kerületi ügyészségen, de a rendőrök és az ügyészek eddig nem produkálták a „keresztapa” által várt eredményt.

Hogy mihez kell ez a folyamatos cirkusz a csepelieknek (munka és kenyér helyett)? A „keresztapa” újságírói kérdésre reagálva úgy fogalmazott, hogy

az alapítványi jogok önkormányzati átvétele jelenthet megoldást, vagy az alapítvány megszüntetése. Az utóbbi esetben – mivel a „keresztapának” fantáziája is van az állami tulajdonlást és az önkormányzati működtetési formát tudná elképzelni. (Arról már nem beszélt a „keresztapa”, hogy miből?!)

A csepeli „keresztapa” szerdai produkciójában egy vetítős, makettes show-műsor keretében a fidesz.hu beszámolója szerint azt kérte a Legfőbb Ügyészségtől, hogy a csepeli rendőrkapitányságot és ügyészséget zárják ki a vizsgálatból. A csepeli rendőrök és ügyészek véleményéről lapzártánkig nem kaptunk hírt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr282948594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása