CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elegük van a Fidesz-bohózatból! Így tüntettek a rendvédelmisek és a civilek

2011. június 17. 14:15 - Szerkesztő73

 

Húszezer szavazólapon vonták vissza jelképesen a Fidesz-KDNP pártszövetségre tavaly áprilisban leadott szavazatukat a rendvédelmi dolgozók Kossuth tér közeli, Alkotmány utcai demonstrációján. Rendőrök, tűzoltók, börtönőrök, civilek mintegy 35 ezren tüntettek csütörtökön a korkedvezményes nyugdíj rendszerének átalakítása ellen "bohócforradalom" névű demonstrációjukon, ami Schmitt Pál lakosztálya, a budavári Sándor-palota előtt ért véget. (KÉPRIPORT A TÜNTETÉSRŐL)

 
A résztvevők a demonstráció keretében jelképesen visszavonták a Fidesz-KDNP pártszövetségre tavaly leadott szavazataikat. A megmozdulást a rendvédelmi szakszervezetek demonstrációs bizottságának két volt vezetője, Kónya Péter, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének (FRDÉSZ) elnöke és Árok Kornél, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének (HTFSZ) elnöke magánemberként hirdette meg. 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr362992286

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Elegük van a Fidesz-bohózatból! Így tüntettek a rendvédelmisek és a civilek 2011.06.19. 22:12:11

Húszezer szavazólapon vonták vissza jelképesen a Fidesz-KDNP pártszövetségre tavaly áprilisban leadott szavazatukat a rendvédelmi dolgozók Kossuth tér közeli, Alkotmány utcai demonstrációján.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerkesztő73 2011.06.19. 11:36:36

@Nisa: nagyon köszönjük a javaslatot. Valóban érdemes elolvasni az általad ajánlott blogot!!!
süti beállítások módosítása