CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szövetségbe forrt szabad önkormányzatok tagja lesz a XXI. kerületi is

2011. június 21. 13:02 - Szerkesztő73

Heveny izgalmakat sem nélkülöző előzmények után 15 fideszes szavazattal a képviselő-testület úgy döntött, hogy a XXI. kerület is belép a Budapesti Önkormányzatok Szövetségébe, a BÖSZ-be. A heveny izgalmakat nem a vita okozta, mert az ebben a családias körben nem szokás. Aggodalomra csak Borbély Lénárd fellépése adott okot. Az alpolgármester (mádoállásban országgyűlési képviselő), miként a Csepp TV tudósításából is érzékelhető,  hősiesen küzdött a betűkkel és a szavakkal. Bár Németh Szilárd előterjesztésétől egyszer-egyszer visszahőkölt, a heroikus harcot végül vidáman megnyerte:

Nem akarjuk, hogy olvasóinkban hiányérzet maradjon, hiszen a fenti olvasási gyakorlatból nem derül ki, hogy miről is van szó valójában a BÖSZ-ben. Ezért ha valakiben kérdések torlódnak, akkor a válaszért kattintson ide!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr903002878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása