CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Két embert ölt meg a Bordás utcában a csepeli fojtogató

2011. július 06. 12:35 - Szerkesztő73

Elfogták a rendőrök és már előzetes letartóztatásban van a csepeli fojtogató. G. Zsanettet két Bordás utcai ember meggyilkolásával gyanúsítják.  Szigeti József, a BRFK bűnügyi főosztályának vezetője sajtótájékoztatón számolt be a részletekről. 

A 31 éves osztrák-magyar állampolgárságú,  szőke hajú G. Zsanett az első gyilkosságot úgy követte el május 22-én, hogy felment egy idős férfi lakásába lopni, készpénzt, mobiltelefont és más érték tárgyakat tulajdonított el, de a tulajdonos tetten érte, ezért kellett meghalnia.

A második gyilkosságot a gyanúsított május 28-án a szomszédos lakóházban követte el, ahova szintén lopni indult. A lakás tulajdonosa, a 91 éves K. József halálát kis erővel való fojtás okozta, ezért gyenge fizikumú férfi vagy egy női elkövetőt kerestek. A két áldozat baráti viszonyban volt egymással.

Miként a Csepel újság korábban beszámolt róla, a két gyilkosság Csillagtelepen, a Bordás utcában történt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr723044238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása