CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rájátszás a csepeli rablógyilkosságokkal, akció a hajléktalanok ellen, szervezői ígérik: a java még hátra van!

2011. augusztus 15. 14:54 - Szerkesztő73

A HÍR TV tudósítása szerint a csepeli erdőben talált négy holttest miatt a rendőrség országszerte ellenőrzi a hajléktalantelepeket. A részleteket Pintér Sándor már egyeztette Hatala József országos rendőrfőkapitánnyal. Csepel vezetői reggel helyszíni szemlét tartottak a kerületben a közterület-felügyelőkkel. Este a Rájátszás című műsorukban adnak további részleteket(A Csú megjegyzése: Németh Szilárdról, a csepeli polgármesterről egy árva szót sem szól a Hír TV tudósítója!) A Hr TV tudósítása ITT LÁTHATÓ. Nagyon tanulságos és élménydús a Magyar Rádió tudósítása is, amelyben Csepelt egy csoportvezető képviseli: ITT HALLHATÓ vagy ITT OLVASHATÓ

A Hír TV szerint A csepeli önkormányzat már tavasszal megkezdte a hajléktalantelepek feltérképezését, illetve a hajléktalanok nevének összeírását. Jó néhányukat már elköltöztették a csepeli erdőből, azonban

többen néhány napja visszaköltöztek. A hírTV helyszíni tudósítója elmondta, Darudombon a panelházaktól csupán 100 méterre, az erdőben él jó néhány olyan hajléktalan, akik nemrég költöztek vissza. A közterület-felügyelők próbálták őket igazoltatni, de nem rendelkeztek megfelelő papírokkal, így rendőröket kellett hívni, akik elvitték őket.

Az önkormányzat vezetője elmondta, már régóta próbálják felszámolni a különböző hajléktalantelepeket, ahol eddig 300 köbméter szemetet gyűjtöttek össze, de még további 600 köbmétert kéne, aminek a költsége több tíz millió forint lesz.

Információnk szerint csütörtökön nagyszabású razziát tartanak, amikor a hajléktalanokkal élő harci kutyák számát is feltérképezik. (da)

A témáról bővebben Rájátszás című műsorunkban 20.05-től

hírTV 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr773155326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása