CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Valami bűzlik Csepelen, avagy mit titkosított az önkormányzat?

2011. augusztus 16. 12:36 - Szerkesztő73

Ha egy témával foglalkozom, szeretek utánanézni a dolgoknak. Így tettem most is. Az önkormányzat egyik tisztségviselőjének legutóbbi nyilatkozatát olvasva, eszembe jutott: megnézem a témával foglalkozó önkormányzati képviselő-testületi írásos dokumentumot. A február 25 –i ülés egyik előterjesztését kerestem, az önkormányzat honlapján közölt meghívó alapján. Rákattintva a jelzett linkre, a program „ridegen” közölte: „Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot.” Gondoltam az én készülékemben van a hiba, de a további 27 napirend előterjesztéseit sem „értem el”.

Nem adtam fel. Megnéztem az idei 10 testületi ülés valamennyi meghívójában jelzett napirendet – minden előterjesztésbe betekinthettem. Csak az ominózus február 25-i ülés 28 napirendjének anyagait nem volt hajlandó az fránya internet „megmutatni”. Most már csak azért is utánajárok, mondom magamban. Megkerestem a honlapon az idei testületi ülések jegyzőkönyveit, hátha így betekinthetek a február 25-i képviselő-testületi ülésen „történtekbe”, s így választ kapok problémámra. Nem fogják elhinni. Az idei testületi ülések minden jegyzőkönyvét elolvashattam. Kivéve az általam keresett februárit!

Először nem értettem, hogy miért tüntették el a keresett február 25-i dokumentumokat. Aztán eszembe jutott – biztos fontos nemzetbiztonsági ügyekről volt szó. Ekkor megértettem mindent. A polgármester valószínűleg 2087-ig titkosította. Mint azt a bizonyos szocialista honanyát a napokban – az ügyészség.

Most már csak azt nem értem, miért fontos nemzetbiztonsági ügy például a kerületi általános iskolák pedagógiai programjainak módosítása. Önök – Kedves Olvasók –, értik? Persze az is lehet, hogy csak „Valami bűzlik Dániában”…azaz Csepelen, a Fidesz vezette önkormányzat tájékoztatásában. Remélem, a csepelieknek nem kell 2087-ig várniuk, hogy megtudják.

vox

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr213157689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása