CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kajak-kenu vb: három magyar érem szombaton, közülük egy bombameglepetés, a csepeli kislány bronzérmes

2011. augusztus 20. 17:20 - Szerkesztő73

 Nyolc arany talált gazdára a szegedi kajak-kenu világbajnokságon szombaton, a döntők második napján. A magyar válogatott mindhárom éremből begyűjtött egyet-egyet. A legfényesebb azonban nem egy női kajakos egységnek jutott, hanem bombameglepetésre a Tóth Dávid, Kulifai Tamás alkotta kajak párosnak 500-on (lásd a videót!). Ezüstérmes lett Kozák Danuta, méghozzá olimpiai számban (női K–1 500 m), míg bronzérmes a Takács Kincső, Baravics Gyöngyvér összeállítású női kenu páros (Baravics Gyöngyvér a Csepeli Kajak-Kenu Eyersület versenyzője - a CSú szerkesztő megjegyzése) Íme a bronzot érő verseny vidója:

A férfi kajak négyes és a női kajak páros lemaradt a dobogóról – különösen az utóbbi volt csalódás. A mieink pénteken öt medáliával, közte három arannyal kezdtek, így immár nyolc éremnél és négy elsőségnél járunk!

A Nemzeti Sport információi alapján

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr293167156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása