CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Újabb szenzációs csoda Csepelen! Egy napossá tette a Fidesz és a fülkeforradalom a II. világháborút!!!

2011. szeptember 02. 12:51 - Anzágo

A háború nem gyerekjáték. Az áldozatok emlékével is ízléstelenség szórakozni. A XXI. kerületi fideszes városvezetést és annak cenzúrázott szócsövét, a csepel.hu -t ezek az elvek nem tartották vissza az újabb őrülettől. A szócső, amelyik nemrég még arról számolt be, hogy Csepelen sátort vernek és bűnöznek a kutyák, most egy újabb csodával lepte meg olvasóit. A csepel.hu képes volt arra – UTÓLAG ‑ , hogy egy napossá tegye a II. világháborút. Tegnap ugyanis a világ jobbik részén, így Magyarországon is arról emlékeztek meg, hogy 72 évvel ezelőtt, vagyis 1939. szeptember elsején tört ki a II. világháború. És miről tudósít a csepel.hu? Szó szerint idézzük a szeptember 2-i betűhalmazukat: „A Himnuszt követően Arató Réka köszöntötte a megjelenteket. Elmondta, 72 évvel ezelőtt ezen a napon, Japán kapitulációjával ért véget a Világháború, amely 50-70 millió ember életét követelte. Magyarország lakosságának 6,36%-át veszítette el a háború során. A köszöntő után…”
 
Világos! A fülkeforradalom fülkeforradalmárai Csepelen utólag változtatták meg a történelem menetét. Egy napossá tették a II. világháborút. Szerintük nem 66 éve, 1945. szeptember 2-án, hanem 72 éve, 1939. szeptember 2-án, kitörése után egy nappal ért véget a II. világháború.
Nem tudjuk, ki is valójában Arató Réka (mert erről a csepel.hu egy árva szót sem szól), de meggyőződésünk, hogy neki – a csepel.hu-val ellentétben – semmi köze ehhez a kegyelet sértő történethez, amelyben ugyan nagy V-vel írják a világháborút (miért?), de köszöntőt, igen köszöntőt mondanak abból az alkalomból, hogy Csepelen sok száz, Magyarországon pedig több millió ember vesztette életét a II. világháborúban.
 

Ki tudja kitalálni, megmondani mi lesz az újabb csepeli csoda? Mire képes még a XXI. kerületi fideszes városvezetés és annak szócsöve, ha ez a páros összefog? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr413197639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása