CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Drágul a víz- és a csatornadíj? Németh Szilárd hogyan szavaz?

2011. november 24. 10:17 - Szerkesztő73

Az ivóvíz ára átlagosan 3,6 százalékkal, a csatornahasználati díj közel 4 százalékkal emelkedhet január 1-jével, ha a Fővárosi Közgyűlés jövő szerdán elfogadja az erre vonatkozó javaslatot.  A Fővárosi Vízművek Zrt. 3,6 százalékos díjemelést javasol, ebből a lakossági fogyasztóknál 2,6 százalékkal növekedne a fizetendő összeg, az ipari-közületi fogyasztóknál pedig 5,5 százalékkal. Ez azt jelenti, hogy a lakossági fogyasztók számára nettó 192,10 forint lenne egy köbméter ivóvíz, az ipari-közületi fogyasztóknak pedig nettó 204,70 forintot kellene fizetniük. Változnának az alapdíjak is, vagyis a főmérő után fizetendő összegek. (MTI)

Csepelt a Fővárorosi Közgyűlésben Németh Szilárd polgármester képviseli havi 446 ezer 524 forintért ( A havi 567 ezer forintos polgármesteri és a havi 394 ezer 200 forintos parlamenti képviselői díjazása mellett.) Vajon Németh Szilárd  a víz- és csatornadíj-emelési javaslatról szóló szavazásnál a csepeliek képviseletében milyen gombot fog megnyomni? Igen, nem, tartózkodik? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr403408042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása