CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vicclap lesz a csepel.hu?

2012. január 10. 13:06 - csú

Közpénzen még nem adtak ki önkormányzati vicclapot. A XXI. kerület fideszes városvezetése úttörő feladatra vállalkozott. Ábel Attila alpolgármester és csapata jó pionír módjára teljesíti is a vállalást. Tegnap még imára toboroztak, előtte a Vörös Csepelről "énekeltek", utána Wass Albertet szavaltak, majd lőporfüstöt szagoltak Orbán Viktorral, és történelmi leckét vettek Bayer Zsolttól - mindezt a zuhanó árfolyamú, de azért sokaknak igen nehezen megszerezhető jó magyar forintok százezreiért.

Ma viszont a viccelődésből bohóckodásra váltottak az Ábel Attila féle tréfamesterek. Azt írja bombahírének címében a csepel, hu, hogy  "Az év eleje sem telt el eseménytelenül Csepelen" Izgatottan nézem január 10-én, na, mi történt? Azt írja az (újság helyett) a csepel.hu, hogy "2011. december 31-re virradó éjjel – vélhetően a betlehemi jászol őrzésének toalet-szünetét kihasználva - a Szent Imre téren a jászol mellett felállított adventi koszorút megrongálták"

Világos: Ábel Attiláéknak az év eleje december 31-én kezdődik, hiszen a fülkeforradalmi kétharmaddal erről is törvényt hozathatnak. Azt azért nem értem, hogy a keresztény értékeket valló Fidesz-vezérek szócsöve miért űz gúnyt a betlehemi jászolból? Vagy ezt is meggyónják? Esetleg Németh Szilárd újabb imára buzdító enciklikát ad ki?  

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr183533993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lucc.gizi 2012.01.10. 17:41:23

Ez a gyógyegér fejű az Ábel Attila? Tajgetosz-pozitív.
süti beállítások módosítása