CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rövidzárlat vagy valami más ? Tűz pusztított a Szent Imre téri üzletsoron

2012. január 30. 10:16 - csú

Ma hajnalban eddig ismeretlen okok miatt tűz pusztított a Szent Imre téren, az autóbusz végállomásnál lévő, Kossuth Lajos utca felöli régi üzletsoron.

Kigyulladt a mintegy kétezer négyzetméteres pavilonsor, a tüzet már eloltották, személyi sérülés nem történt – közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel. Elmondta, hogy az egyik üzletében keletkezett az eddigi vizsgálatok szerint vélhetően elektromos tűz, ami átterjedt a pavilonsor tetejére. A tűz 300-400 négyzetméteren megrongálta az üzleteket, elpusztította azok tetőszerkezetét. A tűz az elsődleges vizsgálatok szerint a tizennégyből nyolc üzletet érintett jelentősebb mértékben, amelyek között egyebek mellett pékség, virágüzlet, rövidárubolt, lottózó, söröző, kisállat-kereskedés is volt. A tűz okát vizsgálják. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

komment
Címkék: tűz tér szetn imre

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr413976344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása