CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ismét Szenteczky János lett az MSZP Csepeli Szervezetének elnöke

2012. február 02. 23:11 - csú

Tisztújítás, fiatalítás a XXI. kerületi szocialistáknál, a Fidesz antidemokratikus rendszerének leváltására készülnek

A Csepel újság értesülése szerint a csepeli szocialisták január 31-én  tisztújító taggyűlést tartottak a Csepeli Munkásotthonban . Az eseményen részt vett és felszólalt Mesterházy Attila,  az MSZP elnöke, Szanyi Tibor, az országos elnökség tagja és Molnár Zsolt párigazgató, az MSZP  budapesti ügyvezető alelnöke is.

Titkos szavazás után a csepeli szocialisták  ismét XXI. kerületi elnöknek választották Szenteczky Jánost, az alelnök újra Dobák István lett.  Melléjük az elnökségbe három fiatalt választottak be.  A helyi vezető testület tagja lett Molnár Noémi, Bors József és Bosnyák Norbert.

A taggyűlés részt vevői és a megválasztott vezetők hangsúlyozták, hogy úgy országosan mint Csepelen minden demokratikus párttal és szervezettel együtt kívánnak működni azért, hogy a következő választásokon leválthassák Orbán Viktort és a Fidesz antidemokratikus rendszerét. Csepelnek, a csepeli baloldali erőknek ebben a demokratikus váltásban meghatározó szerepet kell betölteni.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr214054979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása