CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Schmitt a humor forrása: "Al Caponét is adócsalás miatt kapták el"

2012. február 17. 13:49 - csú

Népszava: Nem kellene Schmitt Pál köztársasági elnököt meneszteni, annyi jót témát ad - fogalmazott a Dob Köztársaság legutóbbi összejövetelén Farkasházy Tivadar. A közíró, humorista kijelentette, elég csak kiejteni az államfő nevét, és máris nevet a közönség.

Szerinte nem az a legnagyobb baj, hogy annak idején hogyan "ütötte össze" doktori dolgozatát, hiszen még a nemzet nagyjainak is voltak hibái, bár a diploma-ügy azért nagyobb "stikli". A legfőbb baj az, hogy

Schmitt Pál nem küldte vissza a tudhatóan rossz törvényeket, és nem ezek miatt fogják esetleg elmozdítani. De hát ilyen a világ, "Al Caponét is adócsalás miatt kapták el" - tette hozzá. Farkasházy azzal nyugtatta az egybegyűlteket, hogy ha véletlenül mégis elmozdítják helyéről a köztársasági elnököt, akkor sem maradnak téma nélkül. Bevallotta: tudta, hogy a választások után rossz világ jön, de hogy ennyire "eltolják" a gazdaságpolitikát Magyarországon, azt nem gondolta.

A magyar ellenzék lehetőségeiről Farkasházy Tivadar azt mondta: nem reménytelen a helyzet, csak "szakszerűen kell csinálni". Azt ugyanis senki nem akarja, hogy 20-30 évig uralkodjon az országban a jelenlegi hatalom, ahogy annak idején Kádár tehette. Farkasházy szerint nem szabadna külön-külön akciózni, szinte észrevehetetlen tüntetéseket szervezni a hét minden napjára, hanem együtt kellene tiltakoznia az ellenzéknek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr264123754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása