CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elsötétítés Csepelen Fidesz-fényezéssel

2012. február 27. 00:02 - csú

Ködösítésről is beszélhetnénk, de nincs értelme. Értesülésünk szerint a Fidesz tegnap úgy döntött, hogy Csepelen elsötétítésre van szükség hatalma remélt megőrzése érdekében. A tény röviden ennyi: nem lesz élő egyenes televíziós közvetítés a jövőben sem a csepeli önkormányzat képviselő-testületének  üléseiről (sem).

Tudósítás már régóta nincs, mert a nyomtatott Csepel újságot a hatalomra került Fidesz az első intézkedésével végképp eltörölte, alig egy év múlva a rövid gyeplőn tartott Csepp TV adásait sem tudták elviselni, ezért beszüntették azokat is. Maradtak a  hivatalos szócsövek: a csepel.hu és a Csepeli Hírmondó összefoglalói azonban nem tudósítások, ezek a ködösítő, udvari, nyelvtörő kínlódások, dadogások köszönő viszonyban sincsenek a valósággal, a kt-ülésen történtekkel. Most itt lett volna az alkalom és a lehetőség nem csak a kt-ülések, hanem más önkormányzati, csepeli fórumok élő közvetítésére. Pákozdi József jobbikos képviselő egy igen jó és szerény összegért kivitelezhető javaslatot készített a feladat megoldására. Olyan megoldást kezdeményezett, amelyet az ország igen sok fideszes önkormányzatánál már hónapok vagy évek óta alkalmaznak. Javaslatát a Demokratikus Koalíció, az LMP és az MSZP egyaránt támogatta. Úgy tudjuk, a XXI. kerületi Fidesz-vezéreknek és mamelukjainak egyetlen szó ellenvetése, ellenkezése, ellenérve nem volt a kezdeményezéssel szemben. Még a szavazásnál sem ellenkeztek, ők csak tartózkodtak, de ma ők vannak kétharmados többségben a kt-ben. Így aztán a javaslatot halálra ítélte a Fidesz. Magyarán: semmi sem lesz az egyenes, élő helyi televíziós közvetítésből, mert a Fidesz fél tőle, mint ördög a tömjénfüsttől. Egyelőre marad a Fidesz-fényezés és a csepeli sötétség. Ez a kettő ma elválaszthatatlan egymástól. Összenőttek mint a sziámi ikrek

KÖSZÖNET: Szerkesztőségünk megköszöni az olvasóinktól érkezett információkat, amelyek a tegnapi képviselő-testületi üléseken történtekkel foglalkoznak. Hamarosan feldolgozzuk és közöljük a rendelkezésünkre bocsátott híreket. A továbbiakat is a csepelujsag45@gmail.com címre várjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr644191590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása