CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki lesz az erősebb: Borbély Lénárd vagy Németh Szilárd? Vagy..........?

2012. március 01. 10:40 - csú

Természetesen, mint mindenben, ebben is pártunk és népünk Kedves Vezetője, Orbán Viktor fog dönteni. Az egyik biztosan nyerni fog. Németh Szilárd? Borbély Lénárd?
 
Miért ez a kérdés? Azért, mert a 2014-es országgyűlési választások előtt el kell dönteniük, hogy Csepelen és Soroksáron melyikükből lesz  fideszes országgyűlési képviselőjelölt.
 
Persze, lehet, hogy sokan még ezután sem értik a kérdést. Megpróbálom kifejteni. Az új választási törvény szerint 2014-ben kevesebb képviselő lesz a parlamentben, így csökken az egyéni választókerületek száma is. A jelenlegi 178 egyéni választókerület helyett 106 helyen kell egyéni országgyűlési képviselő választást tartani. Csepelen a rendszerváltozás óta két választókerület van, azóta mindig két, egyéni választókerületben megválasztott országgyűlési képviselője volt kerületünknek. Most egy sem lesz. Lesz viszont Csepelnek és a Kis-Duna túlsó partján fekvő szomszédos Soroksárnak, összesen egy. Igen, a Főváros XXI. és XXIII. kerületének egy választókerületi országgyűlési képviselője lesz. Hogy miért éppen Soroksárral vonták össze Csepelt?
 
Nem tudom. Talán, mert Kubatov Gábor, a Fidesz országgyűlési képviselője, soroksári elnöke, majd alelnöke így számolta ki. Tudják, ő volt az, aki miatt a 2010-es tavaszi országgyűlési választási kampány talán legnagyobb botránya kirobbant. Valamelyik hírportál nyilvánosságra hozta egyik beszédét, amelyben kikotyogta, hogy a Fidesz, Orbán Viktor és a pártvezetés hozzájárulásával olyan adatbázist épített ki, melyben mindenki pártszimpátiáját rögzítették. Ehhez már csak számítógépbe kellett programozni az eddigi országgyűlési választások adatait – Kubatov irányításával –, és már kész is: ha Fidesz a térségben nyerni akar, márpedig nyerni akar, Soroksár és Csepel összevonásával nyerhet. Már csak az a kérdés, ki legyen az összevont választókerület képviselőjelöltje, a Fidesz részéről.
 
El is kezdődött az előkészítés, sőt ahogy olvasom, már hónapok óta folyik. Természetesen, mint mindenben, ebben is pártunk és népünk Kedves Vezetője, Orbán Viktor fog dönteni. Állítólag már lassan végére jár nagy munkájának. Nagyon izgulok. Remélem Önök is, Kedves Olvasók. Nem tudom, nem tudjuk ugyanis, hogy Soroksár-Csepel esetében döntött-e már, s ha igen, melyik mellett tette vagy teszi le a voksát. Lehet, hogy Önöket ez nem is érdekli? Engem igen. Azonban optimista vagyok. Az egyik biztosan nyerni fog. Németh Szilárd? Borbély Lénárd? Nekem mindegy. Lehet, hogy a Fidesznek is? És a jobboldali, Fidesz-hívő választópolgároknak is? Akkor Kubatov Gábor lesz a nyertes! A Fideszben.
 
Csepelen és Soroksáron más lesz a nyerő. Azok jelöltje, akiknek elegük van mindháromból.
 

VOX 

Nézze meg, olvassa el ezt is: Már a 2014-es választásokra készül a Fidesz INDÍTÁS

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr984263616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imádkozó sáska 2012.03.02. 20:58:09

Remélem, kinyírják egymást. Egyébként ez a legnagyobb átverés, amit a képviselői helyekkel csinálnak Fideszék. Ha Csepel jót akar magának, egygik szarházit sem választja meg. Monjuk Ábelnek van tapasztalata a jó cserékben: Erdélyben egy lánykánál hagyta az óráját- a fizetségen felül.. :o) Szóval ő jó lesz. Féregh Szilárd meg nyugodtan haljon éhen- vagy meneküljön az őket szerető választók szeretete elől...
süti beállítások módosítása