CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Újabb csepeli abszurd: a Tamariska-dombi csata

2012. március 01. 10:21 - csú


Miként beszámoltunk róla veszélybe került Csepelen a Tamariska-domb természeti védettsége. Németh Szilárd, a fideszes polgármester hozta rá a veszedelmet, ő vetetné le a védelmet.

A botrány dagad.
 
Most a Népszabadság ír arról, hogy a zöldállamtitkár közreműködésével szüntetné meg az értékes csepeli természeti terület védettségét a helyi önkormányzat – állítja az LMP. A természetvédelmi oltalom feloldása érdekében Németh Szilárd, Csepel polgármestere Illés Zoltánhoz fordult, aki írásos támogatását adta az átminősítés – az ökopárt fővárosi frakciója szerint törvénytelen – elindításához.

További részletek ITT 

komment
Címkék: tamariska domb

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr734230389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magánzó és kamikáze 2012.03.01. 22:42:09

A célt szeretném tudni.
Arról volt szó, hogy be lesz kerítve. (mert természetvédelmi terület).
Vagy megint "mentsük meg a kis-duna partot" projekt, aztán majd lesz valami? (Épülni nem épül semmi, viszont rohad minden.)
Esetleg az elkerülő út novemberi átadással, esetleg a Szent István út novemberi átadással - talán inkább ezzel kéne.
Hovatovább!!

Énisvoltam 2012.03.02. 15:08:50

Valószínűnek tartom , hogy hamarosan a forgalomképes vagyoni körbe fogja sorolni a mameluk sereg és valamelyik fidesz közeli cég megveszi lakóparknak ! :(

ave 89 2012.03.02. 20:28:00

@Énisvoltam: Tűz, tűz, tűz..., de még mennyire!

Imádkozó sáska 2012.03.02. 20:51:42

Aljas, rohadék banda ez! Hol van az olyannyira civil és független " A óld Dunapartért" mozgalom? Hol az olyanynira harcos, természetvédő és független Kanyik? Most is fognak tüntetni?Nem hiszem.. Fidesz seggnyalók.. :o(
Most persze ,nincs, aki Tv-kbe rohangáljon, meg percenként tartson sajtó tájékoztatókat, mint tette anno Féregh Szilárd és bandája. Mi van a szocikkal, mi van Szenteczkyvel? Miért félnek, mitől félnek?!
süti beállítások módosítása