CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Schmitt Pál Csepelre jön csütörtökön (már) kisdoktori nélkül?

2012. március 18. 10:34 - csú

Az önkormányzat hírportálja, a csepel.hu tájékoztatása szerint március 22-én, csütörtökön a magyar-lengyel barátság napja alkalmából "15.35 órakor emléktábla avatásra kerül sor a Szent Imre tér polgármesteri hivatal felé eső oldalán. Ünnepi beszédet mond: Németh Szilárd, Csepel polgármestere, Bronisław Komorowski, a Lengyel Köztársaság elnöke és Schmitt Pál, Magyarország köztársasági elnöke." (Részletek ITT) Az elnöki KEH.HU honlapon egyelőre ennyi olvasható: "2012. március 22. Schmitt Pál köztársasági elnök hivatalos államfői látogatáson fogadja Bronislaw Komorowski lengyel államfőt a Sándor-palotában."

A  csepel.hu udvariatlanul nem tünteti fel a magyar elnök neve előtt a doktorátusra vonatkozó dr. -t, pedig az (még) jogos volna a Schmitt Pál "kisdoktori" dolgozatát övező egyre megalapozottabbnak tűnő plágium-vád (szellemi termék lopása) ellenére is. Németh Szilárd, a csütörtöki fideszes házigazda azonban igen közel van a tűzhöz. Lehet, hogy ő (már) tud valamit a vizsgálat végeredményéről?! 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr694323389

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A bukott elnök 2012.03.30. 06:53:23

Kedves Naplóm!Mai témánk a diktatúra botrányos államfője, Schmitt Pál lesz. Le sem írom többet ezt a szörnyű nevet, beleborzongok ha csak eszembe jut. Múlt héten a szomszéd Etelka néni legurult a negyedikről a lépcsőházban, mert véletlenül kiejtettem a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sóhegy049 2012.03.18. 11:03:43

Megfelelési kényszer, vagy a nagy szabadságharcban csinálunk magunknak barátokat is? :-)
Ennyi pótcselekvés és parasztvakítás, már az ember gyomrát forgatja!
süti beállítások módosítása