CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Schmitt Pál nem mondott le

2012. március 30. 22:04 - csú

 

Néhány vélemény: Rosszat tesz az ország hírnevének és méltóságának, mert most az derült ki, hogy itt egy csaló lehet az ország első embere. Index.Magyari Péter

Sebaj Tóbiás: Tankoljatok fel mert emelkedik a benzin ára! Drága takonygerincű földbe taposott csúszó-mászó nemzetem! Szembe köptek megint mindannyiunkat, még azokat a barmokat is akik kiállnak még mindig az elnök "úr" mellett azt is!
...mert megérdemled! Magyarország, szívem csücske, drága hazám Én így (is )szeretlek!

Celtic Fc: Szégyen! A magyarokra főként. Nagyon sok buta embernek kell élnie egy országban, hogy ezt el lehessen mondani komolyan. Magyarországon el lehet. Magyarország most már nem csak azért nem lesz alternatíva egy jól képzett fiatalnak mert a munkabér silány, hanem mert erkölcsileg egy nulla. Ciki Magyarország!!

Háznélküli: Szó sincs arról, hogy erkölcsi értelemben most porladt volna szét. Ebben az állapotban volt már akkor is, amikor a Kedves Vezető jelölte. S épp ezért jelölte.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr214351081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása