CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Vörös Csepelt adta elő Németh Szilárd a Parlamentben

2012. április 17. 15:08 - csú

Még, még, még és még! A burzsujnak, pardon, Németh Szilárd XXI. kerületi fideszes polgármesternek, országgyűlséi képviselőnek, fővárosi közgyűlési képviselőnek soha sem elég, ha a Vörös Csepelről van szó. A Csepel újság értesülése szerint Németh Szilárd (képünkön) ezt a műsorszámot adta elő kedden délután két óra körül  a Parlamentben, ahol 2835-ödször is az állambiztonsági múltról, főként a besúgókról vitáztak a honatyák. A híradók minden bizonnyal majd bő terjedelemben traktálják a nézőket a durvábbnál durvább, mutatós sárdobálással.

Csepel fideszes képviselője sem akart lemaradni pocskondiázó párttársai mögött. Bár Csepel érdekében 2010-es megválasztása óta eddig egy árva szót sem szólt a plenáris ülésen, és ettől a hagyományától most sem tért el, Németh Szilárd rázendített a Vörös Csepelre. Indulóként kommunistázott egyet, a folytatásban meg kettőt szocialistázott, aztán bejelentette, hogy a lopott, vagyis Vörös Csepel címmel kiadott rágalom- és hazugsággyűjteménynek megjelenteti a második számát is. Ebben majd a rendszerváltás előtti ügyeket akarja tálalni titkosszolgálati anyagokkal megspékelve. Az első kötet tavaly sok millió forint csepeli közpénzből jelent meg. A Vörös Csepel patrónusa, Némedth Szilárd most sem említette, hogy az új kötet finanszírozásánál lemondana a csepeliek pénzéről. Kell az neki! Még, még, még és még?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr484456935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása