CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Újabb fordulat: mégsem rúgják ki a népszerű, tréfás buszsofőrt a BKV-tól

2012. április 18. 12:36 - csú

Alig egy órával az után, hogy közöltük: kirúgják a BKV-tól a gyorsan népszerűvé vált, tréfás kedvű buszsofőrt, a hír24.hu kedvező fordulatról számolt be:

Az ügy kapcsán Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója közleményt adott ki. Ebben azt írja, hogy szerdán a sajtóban híre ment, hogy a BKV kirúgta az ATV-nek nyilatkozó, a 105-ös buszon a megállók nevét viccesen közlő járművezetőt. Vitézy szerint tény, hogy a hírekbe került buszvezető engedély nélkül és a BKV belső szabályait megszegve nyilatkozott, ezzel együtt elbocsátása túlzó és indokolatlan mértékű intézkedés lenne. "Ezzel személy szerint nem tudok egyetérteni és ilyen intézkedésre nem is kerülhet sor" - áll a közleményben.

A vezérigazgató megjegyzi, hogy a BKV közérdeklődésre számot tartó járművezetői eddig és a jövőben is nyilatkozhatnak, ha erre a sajtó képviselője vagy a dolgozó engedélyt kér. Emlékeztet, hogy a cég tudtával és jóváhagyásával, a sajtó által bemutatott érdekes dolgozókra több példát láthattunk.

"A járművezetőt a szabályok betartására felhívja a munkáltatója, de munkájára számítok és számít a BKV, elbocsátására nem kerül sor" - írja Vitézy Dávid. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr654458731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása