CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Csepeli Kertbarát Kör elnökének levele egy elmaradt találkozó helyett

2012. május 05. 10:02 - csú

Kedves Barátaink, Kedves Csepeliek!

Sajnálattal értesítünk minden civil szervezetet, résztvevőt és érdeklődőt, hogy a 2012 év május 5-re megszervezett, és meghirdetett Madarak és Fák Napja című civil rendezvényünk elmarad!

Bár sokunk áldozatos munkája vész ezzel kárba, és egy nagyszerű lehetőségtől esünk el, hogy ezt a napot együtt töltsük családokkal, gyermekekkel együtt, de a CSEVAK ZRT illetékes munkatársaival folytatott megbeszélések, valamint az előzetes ígéret ellenére, nem bocsájtják ingyenesen rendelkezésünkre a Hollandi úti Gyermek Ifjúsági és Sportcentrum területét.

A rendezvény előtti napokban felajánlott „kedvezményes” 150 ezer forintos napi bérleti díjat az egyesületünk szerény anyagi helyzete miatt nem tudja megfizetni.

A szóban felkínált „önkormányzati pályázat” megoldás, az idő rövidsége miatt nem lehetséges.

Kérjük szíves megértésüket!

A szervezők nevében: Gombik Imre, a Csepeli Kertbarát Kör elnöke

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr934489747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magánzó és kamikáze 2012.05.05. 15:55:34

A fák nem nőnek a csillagos égig, a madarakkal eddig is mindíg valami baj volt, maradt az Istentelen kozmosz, a kereszt és a horgonyember.

nlaca 2012.05.06. 06:49:28

A Civil Házat is tönkretette a Csevak a Rákóczi Kertben: Pár éve amikor létrehozták a kisebb civil szervezeteknek adtak Csepelen egy lehetőséget, hogy irodát, postafiókot, stb. közösen használjunk.
Tavasz óta bérleti díjat kérnek ....

magánzó és kamikáze 2012.05.08. 13:02:26

A CsMK-val szembeni vád az volt, hogy gyakorlatilag csak teremgazdálkodást folytat. Ezt a szóösszetételt már akkor sem értettem, mert egy tanfolyam helyszínét biztosítani egy művelődési házban inkább lehetőség, befektetés de semmi esetre sem teremgazdálkodás.
Csak remélni tudom, hogy a civil szervezetek is "teher alatt nőnek", és egy fillért sem áldoznak a nagy racionalizálók tobzódásához.
süti beállítások módosítása