CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lebukott a Hír tv! A DK visszavág

2012. május 05. 12:21 - csú

A Demokratikus Koalíció honlapján olvashatjuk: a Hír televízió május 4-én sugárzott Célpont című műsorában az állítja, hogy Gyurcsány Ferenc tanári diplomája megszerzését megelőzően nem vett részt gyakorlati tanításon.

Ezzel szemben az igazság az, hogy a DK elnökének főiskolai leckekönyve egyértelműen bizonyítja, hogy Gyurcsány Ferenc osztályozott tanítási gyakorlattal rendelkezett. Idézet a leckekönyvből: "Tanítási gyakorlat: biológia: jó (4), technika: jó (4)". A bejegyzés alatt keltezés, aláírás és hivatalos pecsét látható. Ez az újabb hazugság tehát megdőlt!

De menjünk tovább! A Hír tv riportjában az is elhangzik, hogy Gyurcsány Ferenc számára nem lehetett volna kiállítani az abszolutóriumot, mert nem vett részt a kötelező gyakorlaton.

A hamis hír cáfolatára a fenti dokumentum is elég lenne, de álljon itt egy újabb, az abszolutóriumról szóló oldal Gyurcsány Ferenc leckekönyvéből: "(...) előírt tanulmányait bevégezte és az államvizsga letételéhez megszabott követelményeknek mindenben eleget tett". Tehát MINDENBEN eleget tett, vagyis kötelező gyakorlattal is rendelkezett! Hogy a bejegyzés valódiságához ne férjen kétség, itt is keltezés, aláírás és pecsét látható. A Hír tv ezek szerint az egész egyetemet vádolja hazugsággal és hamisítással?!

Még egy "apróság": a Hír tv állítólagos tanúja név nélkül is kitakart arccal nyilatkozik a műsorban. Az ilyet akkor sem nagyon lehetne komolyan venni, ha nem állítaná azt a valótlanságot, hogy Gyurcsány Ferenc azért nem vett részt a gyakorlaton, mert éppen akkor, vagyis 1984-ben lett KISZ-titkár. Az igazság ezzel szemben az, hogy Gyurcsány Ferenc már 1982 óta betöltötte ezt a tisztséget. Vajon a nyilatkozata többi részében is ilyen megbízható a névtelen-arctalan "tanú" memóriája?

A Hír tv tehát lebukott, a vádak hamisak! Nem ez volt az első eset és bizonyosan nem ez lesz az utolsó... - olvasható a DOKUMENTUMOKKAL EGYÜTT  a Demokratikus Koalíció honlapján 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr684489958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása