CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelt megelőzte Csókakő is: születésszabályozáshoz Horty-szobor

2012. június 17. 12:24 - csú

Csepelen még csak Nyirő József szellemiségének feltámasztásánál tart a kerületet uraló Fidesz-vezérkar. Németh Szilárd polgármester kénytelen beérni egy zűrös irodalmi esttel. Bezzeg Csókakő! (És nem is beszélve az úttörő Kerekiről.) Csókakő utat mutat. Ott már nem irodalomórát tartottak, hanem Horthy-szobrot avattak. Azzal fogják a születések számát serkenteni. Úgy tudjuk, a jeles eseményen Németh Szilárd polgármester egy Nyirő József nyilasparlamenti felszólalásain nevelkedett megfigyelővel képviseltette magát és XXI. kerületi elvbarátait. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr24593614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E.Katolnai 2012.06.22. 16:39:12

Látom neked is fáj a nemzeti magyar ébredés, hogy annyi év fizikai és szellemi terror után az egyszerű magyarok ébredni kezdenek, hátatfordítanak a sok hazugságnak, és ismét magyar hősöket, értékeket, érdekeket helyeznek előtérbe. Olyasmiket fogalmaznak meg, mondanak ki nyíltan, amiért a 70-es években a bolsi pribékek leverték volna a veséjüket. Én még emlékszem, h az idősebbek milyen félve mertek csak beszélni azokról a dolgokról, amit szigorúan tiltottak az olyanok, akiknek a magyar eszmélés elkezdése fáj.
Hiába volt a több mint 40 éves agymosás, nagyon sokan kezdenek ráeszmélni az igazságra és nemzetünk nagyjait büszkén vállalva egyre több fiatal utasítja el a nemzetközi/kozmopolita mérgező ideológiát. Bizony sokaknak fáj a 'fényes szelek' ideje elmúlása, mikor Wolf Izraelt és Auspitz Benjámint ünnepelték; nos ennek vége és most olyan magyar magyar vezetők emléke részesül tiszteletben, akik a nemzetüket segítették.
süti beállítások módosítása