CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az összes bevásárlókocsit és a biciklitartót is ellopták a Csikó sétányi SPAR elől

2012. augusztus 03. 19:19 - csú

Tolvaj.jpegA Csepel újságot több olvasója ma arról tájékoztatta, hogy a Csikó sétányi SPAR-szupermarketban nem tudta a megszokott fém-bevásárlókocsit  magával vinni az üzletbe, kénytelen volt beérni egy vagy több műanyag-kosárral. A sietős vásárlók egy kicsit értetlenkedtek, zúgolódtak, és, ha nehezen is, de tudomásul vették a furcsa változást. Voltak azonban olyanok is, akik nem érték be ennyivel, és rákérdeztek a különös hiány okára. Nekik az üzletben elmondták, hogy a csütörtök esti záróra és a péntek reggeli nyitás közötti időszakban ismeretlenek ellopták az összes - mintegy harminc - fém-bevásárlókocsit. A tolvajoknak ez sem volt elég, mert magukkal vitték az ugyancsak fémből készült kerékpártartókat is. 

Azt, hogy a lopást jelentették a rendőrségnek, már mondani sem kellett, mert olvasóink közlése szerint napközben több rendőrautót is láttak a környéken. Joggal tételezzük fel, hogy a nyomozás megkezdődött a különös lopás tetteseinek kézre kerítése és a bűnügy részleteinek felderítése érdekében. Hivatalos információk hiányában csak remélni tudjuk, hogy a környék lakóit felháborító eset részleteiről hamarosan bővebb tájékoztatást is (kaphatunk és) adhatunk majd olvasóinknak. Mint ismeretes: évekkel ezelőtt ugyanerről a helyről a pénzjegykiadó bankautomatát szakították ki az üzlet falából és lopták el tartalmával együtt. A betörőkről a mai naping nem tudunk semmit. 

komment
Címkék: üzlet lopás Csepel

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr324694500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása