CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

„Baltás Orbán”: határtalan felháborodást okoz, ami a Fidesz szerint lezárt ügy

2012. szeptember 02. 00:03 - csú

Zászlótaposás.PNGAki ezt a döntést Pesten meghozta, nincs eszénél. A magyar állam élén a nagyvilág ügyeiben eligazodni képtelen, agresszív és felelőtlen, vénülő kamaszok állnak. A hazájában nemzeti hősnek kikiáltott, és hazaszállítása után azonnal szabadon bocsátott azeri gyilkos magyarországi kiadásával kapcsolatos véleményét így  foglalja össze Tamás Gáspár Miklós filozófus a HVG.HU hírportálon. Hozzáteszi: Az egyszerű újságolvasó számára is nyilvánvaló kellett hogy legyen: ha kiadják a nacionalista azeri gyilkost hazájának, amelyben jelentős erők – beleértve Azerbajdzsán állam némely vezetőit – ünneplik ezt a pasast, aki álmában megölte baltával az egyik felebarátját mindössze azért, mert az illető örmény, akkor lehetséges, hogy elnöki kegyelemmel szélnek eresztik.

A kétharmados falkaforradalmi kormánypárt szóvivője szerint viszontA Fidesz teljes mértékig azonosul a kormány hivatalos álláspontjával, az ügyben minden a nemzetközi jog szabályainak megfelelően történt. Ez egy nemzetközi jogilag rendezett és lezárt ügy"  - állítja Selmeczi Gabriella.

A tények viszont azt mutatják: az országban és a világban nem a Fidesz meg a kormány kommunikációs trükkmesterei szabnak irányt a visszhangnak és a ma még kiszámíthatatlan fejleményeknek. A felháborodás a szó igazi és átvitt értelmében is határtalan... Egyelőre nehéz felmérni, hogy a Fidesz-hatalom minden eddigit felülmúló pofátlansága mekkora kárt okozott és fog okozni még Magyarországnak. Íme néhány reagálás:

Újabb információk a Fidesz-hatalom gyilkost mentő botrányáról ITT  és még ITT is

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr134746572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása