CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli gerincút-átadás csütörtökön 10 órakor! Titokzatos meghívó?

2012. november 20. 23:23 - csú

Csigatempóban_1.PNGSzó szerint közöljük az önkormányzat hivatalos hírportálján november 20-án, kedden megjelent közleményt:

"Tisztelt Csepeli Polgárok! Tisztelettel meghívjuk Önöket a Csepeli Gerincút kiépítése (I. ütem) átadása alkalmából tartandó, sajtótájékoztatóval egybekötött  rendezvényre. Időpont: 2012. november 22. 10 óra Helyszín: XXI. kerület, Károli Gáspár utca – Láng Kálmán utca sarok (a CBA élelmiszer üzlettel szemben, a Szent Imre téri HÉV megállótól 200 méterre a Csepel Művek bejárata felé) Az eseményen beszédet mond Tarlós István, Budapest főpolgármestere és Németh Szilárd, Csepel polgármestere, országgyűlési képviselő."

Most csak annyit teszünk hozzá: a csepeliek jól tudják, évtizedek óta várt eseményről, egy 19 éve elhangzott ígéret teljesüléséről van szó. Azt azért megérdemelnénk, hogy megmondják nekünk: ki a meghívó?! Annyi bizonyos: a titokzatos meghívó többszörös határidő-módosítás, átadási ígérvény után  nem kapkodta el a meghívást... Jó volna ismerni a várható közlekedési, forgalmi változásokat is.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr684917478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása