CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd, a boszorkányok, a Luca-széke meg a felfújt…

2012. december 12. 11:33 - csú

NSZ-konyec-3.PNGA Csepel újság értesülése szerint holnapra, december 13. délutánjára ismét rendkívüli képviselő-testületi ülést hívott össze a nyilvánosságnak és a józan észnek hátat fordító Németh Szilárd (képünkön), a XXI. kerület jelenlegi fideszes polgármestere. Egyelőre semmit többet nem lehet tudni. Annyira titkosak és boszorkányos gyorsaságúak az előkészületek, hogy még a képviselők sem tudhatják, miről kell majd dönteniük. Apropó: boszorkány! December 13.-a nemcsak Németh Szilárd napja, hanem a Lucáké is. Ilyenkor készül a Luca-széke (úgy mint Csepelen a Fidesz fedett uszoda helyett épülő felfújható sátras medence). Szenteczky János, az MSZP csepeli szervezetének elnöke, a szocialisták önkormányzati frakciójának vezetője, aki a titkolózó polgármester miatt szintén nem részesülhet abban a kegyben, hogy megtudhassa, mi lesz a Luca-napi testületi ülés napirendje, a Wikipédiára hivatkozva elmondja: „Luca-napját a magyar nyelvterületen ’gonoszjáró nap’-nak is tartják, különösen a boszorkányok rontása ellen kell védekezni." A Csepel újság olvasói és szerkesztői szerint a rontás, különösen az ország és Csepel rontása ellen az EGYIK legjobb ellenszer a nyilvánosság. Szenteczky János is ezt az orvosságot használja, amikor saját internetes oldalán megírja:

Én nem hiszek a boszorkányokban. De hiszek a képviseleti demokráciában. Hiszek abban, hogy az a több ezer baloldali szavazó, aki az MSZP frakció tagjait Csepelen a szavazatával 2010-ben felhatalmazta arra, hogy a képviselő-testületben őket képviselje elvárja tőlünk: döntéseinket felkészülve, alapos mérlegelés után, tudásunk legjava alapján hozzuk meg! Azt csak remélem, hogy a Fideszre szavazók ugyan ezt várják el a csepeli képviselőtestületbe jutatott fideszes képviselőktől is...?!

Németh Szilárd ebben akadályoz meg bennünket! És nem csak az MSZP-s, de az LMP-s és a Jobbikos képviselőket is! Megtagadja tőlünk, hogy a szavazóink elvárása és a képviselői eskünk szerint járhassunk el, hiszen a holnap délutánra meghirdetett rendkívüli képviselő-testületi ülés napirendje még most, december 12-én 9:45 perckor sem ismerhető meg! Nem tudjuk, hogy milyen kérdésben és főleg milyen előterjesztés alapján várja el a képviselőktől, hogy rendkívüli döntéseket hozzunk meg!

És ezt nem először teszi meg a fideszes városvezető – írtam már arról, hogy rajtunk keresztül a csepeliek bizalmával él vissza akkor, amikor zsebből irányítja a kerületet. És –ebben biztos vagyok– teszi ezt mindaddig, míg a választók azt nem mondják: Elég volt! Ha a szabad választáshoz való jogunkat tovább nem korlátozzák, akkor 2014-ig!”

Felhasznált információ: Szenteczky János blogja

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr574961276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása