CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

5,8 millió forintos célprémiumot kapott Csepel egyik önkormányzati cégének vezetője

2013. január 17. 04:44 - csú

Titokzatos.jpgJól nézünk ki! Itt állunk most kétségek között vergődve, és nem tudjuk, kinek gratuláljunk. Azt írja az újság, a Blikk szerdai száma, hogy bár nehéz évük volt az adósságokkal küszködő helyhatóságoknak, több kerületi önkormányzatban milliókat osztottak ki jutalom gyanánt."Csepelen egy önkormányzati cég vezetője örülhetett a legjobban: 5,8 millió forint célprémiumban részesült".A felköszöntésre váró vezető nevét azonban homályban hagyták, így csak találgathatnánk, de a Csepel újság nem akar mellétrafálni. Igaz, a fideszes városvezetés szócsövei megelőzhetnének minket a tényekkel és a gratulációval is, megírhatnák, kit tisztelhetünk a "legjobban örvendő" személyében, de nincsenek illúzióink. A Németh Szilárd kommandós polgármester vezette grémium eddig sem zaklatta a színfalak mögötti pénzosztás híreivel a csepelieket, akkor miért pont most egy ilyen 5,8 milliós célprémium kiosztásánál térnének el bejáratott gyakorlatuktól. Tudomásunk szerint a csepeli önkormányzatnak jelenleg két cége van: a Csepp TV romjain létrehozott Csepeli Városkép Kft és a Csevakot felváltó Csepeli Városgazda Zrt. Nem kell sokat aludnunk, találgatnunk, hogy megtudjuk, melyik cég vezetője a célprémium célzottja és eltaláltja. A végeredmény közléséig olvasóink is tippelhetnek. Utána már csak a gratuláció jöhet, ráadásként az 5,8 milliós célprémium mellé. Nehéz év után legalább ennyi jár... 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr305022699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magánzó és kamikáze 2013.01.17. 10:05:10

A Csepeli Városgazda Zrt. ezek szerint jól városgazdálkodott, a Csepeli Városkép Kft. vezetőjének már kinevezése előtt is "garancianeve" volt - egyszerű porként kire is szavazhatnék?
süti beállítások módosítása