CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A szakrendelő a csepelieké! - A szocialisták közleménye

2013. február 03. 22:57 - csú

MSZP-új.PNG
A csepeli szocialisták  weblapján a következő közlemény olvasható az SZTK-ról: 
 
Az MSZP Csepeli Szervezete egyértelműen kiáll amellett, hogy a Csepeli Egészségügyi Szolgálat Szakorvosi Rendelőintézete a csepelieké maradjon!  
 
Örülünk annak, hogy hosszú hallgatás után, kezdeményezésünkre reagálva a csepeli önkormányzat fideszes alpolgármestere közleményben jelentette ki, hogy „a rendelőintézet továbbra is az önkormányzat fennhatósága alatt fog működni”.
 
Ugyanakkor felháborodással fogadjuk a közlemény azon állítását, amely az önkormányzat korábbi vezetését kívánja a Csepeli Weiss Manfréd kórház 2003-as bezárásáért felelőssé tenni! Az akkori képviselő-testület egésze, így az MSZP-s képviselők is a Weiss Manfréd kórház bezárása ellen szavaztak.
 
Néhány órával a képviselő-testület rendkívüli ülése előtt reméljük, hogy a fideszes többségű testület Borbély Lénárd frakcióvezető nyilatkozatának megfelelően megszavazza a csepeli MSZP kezdeményezését, miszerint a szakrendelő a csepelieké!
 
Budapest, 2013. február 3.
 
Az MSZP Budapesti Tanácsa Csepeli Szervezete nevében
Szenteczky János elnök, frakcióvezető
 
Forrás: csepelimszp.hu
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr245061406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása