CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elnézést kér a hazugságért és újra hazudik a csepeli fideszes szócső

2013. február 21. 07:23 - csú

Stop221_4.jpgBeismerte saját hazugságát a XXI. kerületi fideszes városvezetés szócsöve, a csepel.hu hírportál. Takács Krisztiánról, az önkormányzat MSZP frakciójának tagjáról azt állították, hogy egy büntető ügyben nem vette át a bíróság küldeményét, és ezért nem lehet kitűzni a tárgyalás napját. Takács Krisztián más csepeli fórumokon bírósági dokumentum mellékelésével bizonyította, hogy a bírósági küldeményt átvette. Magyarán: a csepeliek közpénzén fenntartott fideszes szócső hazudik és rágalmaz. Takács Krisztián – miként erről a Csepel újság kedden beszámolt – rágalmazás miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a Pesti Központi Kerületi bíróságon. Ez történt kedden. A fideszes szócső szerdán helyreigazításként egy újabb cikket jelentett meg, amelyben ezt írták: „A Csepel.hu a vádirat átvételével kapcsolatban korábban olyan információkat kapott, amelyek hivatalos forrásból származnak, később azonban kiderült, hogy nem felelnek meg a valóságnak. Ezért elnézést kérünk.” Itt vége is lehetne a történetnek, de a fideszes szócsőnél ez nem így megy. Jött a folytatás:

Csepel-hu.PNGBár a csepel.hu, mint látjuk,  igyekezett másra (a hivatalos forrásra) kenni a politikai elvakultságból fakadó gyalázatát, az elnézés-kéréssel be is fejezhette volna a dolgozatát, de nem ezt tette. A szócső elkezdett magyarázkodni. Próbálta megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, vagyis azt, hogy miért hazudott, miért rágalmazott. A mentegetőzéshez felhasznált bírósági és ügyészségi informátorok bizonyára igen hálásak lesznek majd a csepel.hu-nak, hogy belekeverték őket abba bosszúhadjáratba, amelyet Csepelen (is) a Fidesz a szocialisták ellen folytat., de ez legyen a csepel.hu munkatársának, szerkesztőjének és felelős kiadójának a magánügye.

Azt azonban már mégsem kellett volna megtenni, hogy az elnézés kérése után újra az ügyészi vádirattal hozakodnak elő, és abból csak azt idézik, ami a korábbi hazugsággyártók szájízének felel meg, ami a koncepciójukba passzol. Ez persze még nem hazugság, csak manipulálás. Az viszont már kőkemény hazugság, hogy Takács Krisztián bármelyik nyilvános közleményében – idézzük a csepel.hu –t: „egyet nem értésének” adott volna hangot bármilyen igazságszolgáltatási szerv megnyilvánulásával szemben, miként azt a csepel.hu sugallja, hozzátéve, hogy az „egyet nem értés” rendezése „nem szerkesztőségünk feladata.” Na ezt utóbbit aztán végképp nem kérte senki, így Takács Krisztián sem a hazugság közlőitől, a csepel.hu-tól. A legnagyobb hazugság az elnézést kérő cikkben a következő.

Azt állítja a csepel.hu, hogy a Takács Krisztiánnal kapcsolatos cikkeik megírásakor „az ügyészség által benyújtott vádiratra hagyatkoztunk, abból idéztünk, és utólag sem találtunk abban olyan elírást vagy pontatlanságot, amely miatt helyreigazítást kellene tennünk.” Aki olvasta Takács Krisztiánnak a rágalmazásra reagáló írásait, az jól tudja, hogy a képviselő a saját cikkeiben egyetlen egyszer sem kért helyreigazítást a fideszes szócsőtől. Jól tudják azt már a csepel.hu hazugságon rajtakapott illetékesei is, hogy a helyreigazítást – még ha annak más címet is adtak – jól felfogott érdekükben önként tették meg, miután többek között a Csepel újságból is értesültek arról, hogy - bizonyítékkal alátámasztva - rágalmazással vádolja őket a bíróságon Takács Krisztián.

anzágo

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr425095310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása