CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csecsemőknek ingyenes a belépés a Csepeli strandra márciusban

2013. március 03. 05:59 - csú

003-C-Ez a felieratos_1.pngA XXI. kerületi városvezetés hivatalos szócsövének, a csepel.hu hírportálnak a tájékoztatása szerint a március elsején megnyitott Csepeli strand - idézzük - : "jelenleg téli üzemmódban működik, új beléptető rendszerrel, vonalkódos, illetve kártyás üzemű berendezéseken át lehet bejutni a strandra." 

Nyitva tartás: hétköznap 6-tól – 20 óráig, hétvégén:   8-tól -20 óráig. Jegyárak: hétköznap reggel 6.00 – 8.00-ig úszójegy váltható, 800 forintos áron. Reggel 8 órától a felnőtteknek 1000, a nyugdíjasoknak és diákoknak 800, a kiskorú gyerekeknek  450 forintba kerül a belépőjegy.. 0-3 éves korig a belépés ingyenes! Két darab férfi, illetve női öltöző konténer várja vendégeket, ahol zuhanyzók, mellékhelyiségek és 40-40 öltözőszekrény található. Összesen 80 főt tudnak fogadni téli időszakban. A büfé csak a nyári szezon kezdetekor, június 15-től nyit majd ki.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr675113441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása