CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az apák után a fiúk is beszóltak a szüleiket mocskoló Kövér Lászlónak

2013. március 21. 03:33 - csú

Kövér belépője Aczéllal-húzás.jpgBihal Dávid, a Societas választmányi elnöke nyílt levélben válaszolt  a tüntető fiatalok szüleit, az apákat kommunistázó, mocskoló, a közszolgálati televízióban nyilatkozó Kövér Lászlónak, hogy ne csupán az apák, hanem a fiúk is megszólaljanak a gyalázkodó fideszes politikus szavaira reagálva: 

Nyílt levél Kövér László Úrnak, az Országgyűlés Elnökének

Tisztelt Házelnök Úr, Kedves László! 

Igen megtisztelő, hogy tegnap a Lényeg című műsorban általam elmondottakra reagált. Kifejtettem, hogy Ön is volt valamikor demokrata és fiatal, csak már elfáradt, és elfelejtette, honnan jött. De az már kevésbé megtisztelő, hogy a mostani ellenzéki fiatalok szüleit mocskolja.

Megértem, ha édesapámmal nem ápolt jó viszonyt, ő ugyanis nem volt rendszeres vendége az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetnek. Munkahelyi nézeteltérésük sem lehetett, ugyanis Édesapám világ életében tisztességes melós ember volt.

Érdekesnek tartom Orbán Viktor és a Házelnök Úr barátságát. Én a rendszerváltás környékén születtem, és csak elképzelni tudom, hogy az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézet felé haladva, délelőtt a Miniszterelnök Úr édesapja ellen „harcolt”, délután meg Orbán Viktorral itta meg kedvenc 2 forintos fröccsét. Ezt majd Önök egymás közt elrendezik. Mindenesetre madarat tolláról, Orbánt barátjáról.

Büszke baloldali fiatalként, hozzászoktam, hogy az Önök táborából neveztek már rohadt kommunistának, hazaárulónak és még sok másnak, amiket egyébnek nem írnék most le szívesen, bár tudom, hogy a polgári oldalnak erre szép hagyománya van.

Emberek millióinak nem tetszik a „kormányzásuk” de bármennyire is fáj Önnek, nem fogjuk magunkat felkötni. Bár tudom, hogy talán titkon örülnének neki, mert így megoldódna a felsőoktatási férőhelyek száma, a közmunkások helyzete, a rokkantsági nyugdíj, amit felére vettek vissza, és azokkal a fránya tűzoltókkal, rendőrökkel és egyéb rendvédelmi „bohóc forradalmárokkal” sem kéne törődni.

Van egy rossz hírünk, nem kötjük fel magunkat, nem megyünk el, itt fogunk maradni és olyan országot teremtünk, ahol a szegénynek nem kell választania, hogy egyen vagy fűtsön, ahol a gazdagok nem ugyanannyit fognak adózni, mint a szegények, olyan országot, ahol mindenki a nemzet része lesz. Jól hallja Kövér Úr még maga is, akinek a pártja rendszeresen relativizálja származási, vallási, ideológiai alapon, hogy ki lehet a nemzet része és ki nem.

Ui.: A nézeteltérések tisztázása végett, Édesapám várja Önt sok szeretettel egy igazi nemzeti, szittya halászlé fogyasztására.

Tisztelettel:

                                                                                                          Bihal Dávid

Budapest, 2013. 03. 18.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr895157283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KopaszApó 2013.06.25. 15:27:07

Nem Kövér védelmében, csak: meg kellene jobban nézni a kitett dokumentum bélyegzőjének szövegét! Harmadik éve kering a neten, eddig még kevesen vették észre...

A lényeg: csak tiszta forrásból meríthetünk vizet ennek a rengeteg mocsoknak a lemosására, ez például nem az...

Rozgonyi István 66 2015.07.29. 06:54:52

Nem tudom elolvasni a körbélyegző szövegét! Segitene valaki? Köszönöm!

Katalin Veronika Bendikné 2015.07.29. 07:06:20

@Rozgonyi István 66: A körbélyegző szövege: "Áldokumentum* Örülünk Vincent"

Nemes Erika 2015.07.29. 08:45:29

Nem tök mindegy, hogy milyen bélyegző van rajta???? A lényeg, hogy kövér is ugyanolyan komcsi volt, mint akikre köpköd... a kisbetű pedig nem véletlen

rizy 2015.07.29. 08:53:42

@KopaszApó: nos, a belépő valószínüleg nem eredeti, de, hogy ott dolgozott, igaz. Valamint igaz, hogy édesapja MSZMP titkár volt. Elég rákeresni a neten.

rizy 2015.07.29. 08:59:20

Az biztos, hogy én nem így fogalmaztam volna, nem ennyire simogatósan. Engem csak annyiban érdekel Kövér, hogy a lelke, hogy tud elszámolni ezzel. Talán az egyetlen a Fideszben akinek nincsenek vagyonai, ingatlanjai, akinek a gyerekeiről nincs bizarr történet. akli megpróbál tisztességesen élni. Ő vajon, hogy értékeli harcostársa harácsolását? A többi táltossá váló embert? Sajnálom őt, de, ez nem tántorított volna vissza, hogy jobban elmondjam véleményem. Nem voltam kommunista, csak szocialista, de annak minden eszményét elfogadom.

CsepeliBlogos 2015.07.29. 10:04:34

Sajnálom, hogy 2013-ban nem olvastam a cikket,de tényleg gusztustalan erőlködés Kövérrel kapcsolatban. Következetesen kommunistázik, és tényleg nem harácsol, és ami fontos Egyenes Ember.A bélyegzőt gondolom már mindenki megvizsgálta.
A bejegyzéséhez mellékelt fotómontázson illusztrált intézeti állandó belépőn MSZMP KB Politikatudományi Intézete szerepel, amivel csak az a gond, hogy nem úgy hívták az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetét (ma MTA Politikai Tudományok Intézete), valamint nem is kellett állandó belépő a Benczúr utca 33. alatt szám alatt lévő épületbe való bejutáshoz.

Id Kövecses György 2015.07.30. 10:39:04

Nagyon Helyes ! Gyerekek a szüleiteket érő alaptalan mocskolódás egy " emberszabású " részéről ,előbb - utóbb rajtatok is lecsapódik ! Jobb ennek mielőbb elejét venni !Mindig lesznek férgek ,amelyek kártékonyak a gyümölcsfák életében és kárt tesznek a csemetékben is .Ezért célszerű a preventív jellegű,megelőző védekezés ellenük ! Gyors hatástartamú "permetezőszert " ajánlok ,amíg nem késő !

Gyula Láng 2016.07.30. 19:33:51

@KopaszApó: Teljesen mindegy a lényeg ,hogy Ők is kommunisták voltak és még azok is.

Gyula Láng 2016.07.30. 19:35:26

@CsepeliBlogos: És nem gusztustalan amit Kövér elvtárs mond?Személyesen ismerem a famíliát és még egy párat. Kutyából nem lesz szalonna"
süti beállítások módosítása