CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kínos és rendkívüli

2013. március 28. 14:13 - csú

Nsz-30.PNGA Csepel újság értesülése szerint Németh Szilárd (képünkön), a XXI. kerület fideszes polgármestere képtelen volt kivárni az általa reggel fél nyolcra összehívott rendkívüli képviselő-testületi ülés végét, pedig többek között ezért kap bruttó 567 ezer forintos fizetést. (A többit ezért és így.). Menekülőre fogta, és az ülés vezetését átadta alpolgármester társának. Mentegetői a rezsikommandós elfoglaltságára hivatkoztak. Távozása előtt a rend kedvéért egy kicsit kommunistázott, vezényelte a vita nélkül igen gombot nyomogató falka- és fülkeforradalmi fideszes mameluk sereget. Egyébként minden napirendi pontot elfogadtak. Ezért, akit közelebbről érdekelnének a döntések, elég, ha tegnapi cikkünkre kattint, amelynek a címe: Rendkívüli és kínos. Bár ott még csak tervezetről beszéltünk, a döntés után sem változott semmi. Miként látják, ma egészen más címet adtunk értesüléseink tálalásának : Kínos és rendkívüli. Ezzel mindent elmondtunk a Fidesz által Csepelen (is) kialakított szégyenletes  városvezetési módszerről.  

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr395177587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XXLGÉZA 2013.03.28. 15:19:35

Gondolom Németh Szilárd elsődleges dolga kötelessége a csepeli emberek képviselete volna nem papagáj propaganda sóderjét lökni reggel délben este ha 14-ben nem lesz elhajtva szerintem Csepelünknek vége !!
süti beállítások módosítása