CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Blama: leleplezett hazugság

2013. április 05. 02:21 - csú

Hazugság-kicsi_1.jpgNagy a magyar, tűrésben mindenképpen. Évek óta tűri, hogy diadalittas közlemények jelenjenek meg olyan ügyekről, amelyekről napnál világosabban látjuk, hogy kudarcosak. Néha megjelenik néhány tétova, bizonytalan ellenkezés, határozott kritika szinte kizárólag külföldön.

Fél a magyar. Félti az állását, a gyermeke jövőjét, a segélyét, ami a túlélés utolsó esélye. A hazudozók pedig egyre gátlástalanabbak.

Nem csak az egykulcsos adóból, rezsicsökkentésből és egyéb praktikákból húzott haszon vezérli őket, de a kontroll nélküli kivagyiság is. A szakértelmet félredobva szereztek meg minden hivatalt, pozíciót és töltötték be embereikkel, olyanokkal, amilyeneket találtak a hátsó soraikban. Ebből még sok baj lehet.

Most itt van nekünk ez a kedves történet hazánk legidősebb embereiről. Heten vannak, 111 évesek, valamennyien nők, közli az MTI a népszámlálási adatokra hivatkozva. Ebből a három megállapításból legfeljebb az utolsó igaz. Az Index munkatársa utána járt és a megadott három településből kettőben biztosan nem él adott korú személy. Ilyen a mi kétharmados, gránitszilárdságú magyar igazságunk. Legalább kettő mindig hazugság belőle. És marad a kérdés: mire megyünk a nőkkel, akik nem heten vannak és nem 111 évesek? (NGY)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr435194661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása