CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Itt a lista! Csepelen kitől vehetünk cigarettát a következő 20 évben?

2013. április 25. 05:59 - csú

Dohánybolt-1.jpgCsepelen vannak olyanok, akik július 1-től öt trafikot is  üzemeltethetnek. Jól ismert nevekkel  több helyi dohánybolt tábláján is találkozhatunk majd a kerületben.

Két hónappal a pályázatok lezárása után látott napvilágot azoknak a listája, akik  trafiküzemeltetésre szereztek jogosultságot a következő 20 évre. A Nemzetidohánynak 30+30 nap volt előírva az elbírálásra és az eredményhirdetésre, és az előre megadott napon ki is hirdette a nyerteseket. A 3174 trafikban dohányt, annak kiegészító termékeit, a Szerencsejáték Zrt termékeit, valamint alkoholt, kávét, üdítőt és újságot is lehet majd árusítani leghamarabb 2013 július 1-től.

A csepeli új trafikosok listája itt olvasható:

Csepeli dohányboltosok.png

 

Az országos lista kattintás után innen tölthető le

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr745244457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2013.04.30. 12:48:18

Nem semmi lista.. Tomi, Tomi.. úgy néztél ki, mint aki kettőig sem tud számolni.. Most meg kiderül, még üzleti tervre is képes vagy.. Csak kár, hogy nem a képességeid, hanem a nyalási technikád juttatott ilyen pozícióba.. Mondjuk a többi név sem egyszerű.. Fideszek....
süti beállítások módosítása