CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kik a leggazdagabbak 2013-ban Magyarországon? Itt a lista!

2013. május 03. 10:42 - csú

Pénzszórás_2.PNG

Az idén is Csányi Sándor lett a leggazdagabb magyar. A Napi Gazdaság kiadásában ma megjelent rangsor - amely a 2012-es eredményeken nyugszik - alapján az OTP első embere  ugyan nem növelte előnyét, de a 135 milliárd forintra becsült vagyonával továbbra is a ranglista élén áll. Az idén 12. alkalommal megjelent kiadvány dobogós helyein azonban jelentős változás következett be. Az ország második legtehetősebb embere címet a nyíregyházi Bige László, míg a harmadikat Gattyán György érdemelte ki. A képzeletbeli dobogóról leszorult Várszegi Gábor és Demján Sándor - kettejük vagyona egyenként 15-15 milliárddal ér kevesebbet, mint 2012-ben.

Komoly figyelmeztető jeleket is rejt a 100 leggazdagabb ma megjelent listája: a többség vagyona reálértéken zsugorodott, illetve a tehetősök között titkolódzás és a félelem is tapasztalható. Utóbbi megjelenése az egyre inkább terjeszkedő állam követhetetlen hiperaktivitásából következik.

Leggazdagabbak-2013.PNGTovábbi részletek a Mapi Gazdaságban és a napi.hu hírportálon ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr855263540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása