CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Werner Péternek a 13 millió forint éves kereset mellé Chevrolet és korlátlan gépkocsi-használat is dukál

2013. május 28. 06:06 - csú

Werner Péter OK-156.pngMájus 31-én tartja idei 10. ülését a Csepeli Önkormányzat Képviselő-testülete. A fülkeforradalmi gyakorlatnak megfelelően ez is rendkívüli lesz…

A napirend-tervezetek között kétszer is „szerepel” a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt., az önkormányzat gazdasági társasága. Borbély Lénárd alpolgármester a társaság alapító okiratát javasolja módosítani, Németh Szilárd polgármester, Werner Péter vezérigazgató (képünkön) idei prémium feladatainak kitűzését kezdeményezi. A könnyűnek is értékelhető hét feladat elvégzése esetén a vezérigazgató úr éves fizetését még egyszer megkaphatja, prémiumként. Így 2013.évi keresete 13.920.000 forint lesz. Ehhez, minimális mértékű béren kívüli juttatáson túl, korlátlan igénybevételi lehetőséggel, személygépkocsi használatot is biztosított részére, tavaly szeptemberben a képviselő-testület.

Nem szeretek mások zsebében turkálni, biztosan éjjel-nappal dolgozik a kerület fejlődéséért. Eredményességének megítélése pedig nem az én feladatom. Leginkább a csepeliek tudnának munkájáról véleményt mondani. Sokuk véleményét nem ismerem, sokukét igen. Ismereteim szerint sok csepeli elégedetlen a társasággal. Most azonban nem erről akarok írni.

Mindössze hiányolom a március 31-i napirendek közül a vezérigazgató úr törvény által előírt beszámolóját a társaság tavalyi évben végzett munkájáról, a hozzá tartozó könyvvizsgálói záradékkal együtt. Talán azért is, mert a 2012. május 3-i testületi ülés résztvevői, a 2011. évi beszámolót is csak az utolsó pillanatban ismerhették meg. Nem volt korrekt. Most sem az. Különösen azért, mert a május 31-i esetleges jóváhagyás után, a dokumentumot még a cégbírósághoz is be kell nyújtani. Kicsit kínos lenne, ha a mostanában mindenben kitűnni, élenjárni akaró polgármesternek kellene bárhol is magyarázkodni a késés miatt. Vagy az is lehet, hogy már a döntés előtt benyújtja a vezérigazgató úr a beszámolót a cégbíróságnak? Elképzelhető. Hiszen a fideszes többség úgyis jóváhagyja. Látatlanul is.

V O X

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr485321478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása