CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borban az igazság és a lebukás! Önmagukat leplezik le Csepelen a fideszes botrányhősök

2013. június 18. 05:59 - csú

Ábel a szájtáti.pngÖt napig rágódott a Fidesz csepeli kommunikációs agytrösztje, mire végül kiizzadt egy válaszfélét a Magyar Narancs tényfeltáró, leleplező cikkére. Azt sem a saját pártjuk honlapján vagy az önkormányzat hírportálján, hanem a csepel.info blogon tették közzé, amelyet, persze Ábel Attila alpolgármester irányít. Az az Ábel Attila, akinek Csepelen egyedüliként jogerős bírósági ítélete van arról, hogy hazudott.  Nos, ez az Ábel Attila, ha kell, akkor ír is. A jelek szerint Ábel alpolgármester szükségét érezte, hogy klaviatúrához üljön.

 Emlékeztetőül: a  Csepel újság Leleplezett Fidesz-manipuláció Csepelen: haverok, rokonok zsebeinek tömködése közpénzzel címmel ismertetette a tényt, amely szerint Németh Szilárdot, a XXI. kerület fideszes polgármesterét és Werner Pétert, a Csevak-utódként kreált Csepeli Városgazda Zrt vezérigazgatóját,  gyanús ügyleteiket leleplező írás látott napvilágot a Magyar Narancs június 13-i számában Vári György tollából. Az ügyben érintett a XVIII. kerület fideszes vezetése is. Az összekötő kapocs: Werner Péter, akinek Pestlőrincen is jelentős üzleti érdekeltségei vannak az Ughy Attila polgármester nevével fémjelzett vezérkarnál.

A leleplező cikk pontokba szedve oldalakon át sorolja azokat a visszaéléseket, a családtagokat, a párttársakat botrányos előnyhöz juttató ügyleteket, amelyeket a fideszes pártkatonák hoztak össze. Ábel Attila ezek közül – az eddig megcáfolatlanul hagyott állítások és az újságíró besározásán kívül - egyetlen egy históriát igyekszik cáfolni, vagy inkább elsikálni, jelentőségét csökkenteni. A cikk szerint Werner Péter felesége kapott megrendelést Csepelen és Pestlőrincen is a reprezentációs bor szállítására. Ábel alpolgármestert az egy cseppet sem zavarja, hogy az udvari szállító történetesen a Városgazda Zrt vezérigazgatójának közvetlen rokona, nevezetesen mindjárt a felesége. Ábel úr a fideszes jó szokásoknak megfelelően inkább visszafelé mutogat, a szocialista városvezetést igyekszik mószerolni. Azt azért érzi, hogy ma már ez kevés, nagyon kevés. Ezért kivágja a legfőbb adut: a csepeli fideszes városvezetöi, a köztisztviselők által Szent Imre téri Terror Házának nevezett polgármesteri hivatal fideszes urai  palackonként 350 forinttal olcsóbban vásárolták meg a repi bort Werner feleségétől mint a XVIII. kerületi fideszes vezérkar. Csepel mégis csak kedvezményben részesült a pestlőrinciekhez képest, hiszen a közpénz nagyobbik részét itt, a XXI. kerületben kapja meg Werner Péter. Na, ugye! Méltányosság is van a világon! A botrány persze ugyanakkora. Ezzel még nem számolt el sem Ábel Attila, sem a főnöke, sem az a fideszes mameluk sereg, amelyik csak nézi, nézi, de nem érti, hogy mi történik körülötte, az ő nevében. Nem merik megérteni…

L U X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr395366436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása