CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Jön az idei nyár eddigi legforróbb napja, utána átmenetileg csak meleg lesz...

2013. július 28. 11:58 - csú

Hőség-221_1.jpgA napok óta tartó hőség csúcspontjának ígérkezik a hétfő: több helyen akár 40°C fölé is emelkedhetnek a hőmérsékletek. A kedden viszont jön a felfrissülés egy hidegfront formájában.

Vasárnap perzselő hőségre van kilátás, 35 és 39°C közötti délutáni hőmérséklettel, felhők is alig lesznek az égen. Hajnalban 17 és 23°C közötti értékekre van kilátás. Napközben a Dunántúlon többfelé megélénkül a déli szél. Megterhelő nap vár szervezetünkre, a folyadékpótlásra kiemelt figyelmet kell fordítanunk.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap 36 és 41°C közötti legmagasabb hőmérsékletekkel tetőzik a forróság, estefelé azonban északnyugat felől szélerősödéssel, záporokkal, zivatarokkal kísért hidegfront érkezik.

Keddre ez a hidegfront országszerte felfrissülést hoz, mintegy 10°C-kal visszaesnek a hőmérsékletek. Keleten, északkeleten még előfordulhatnak záporok, zivatarok, hazánk nagy részén azonban ismét a napsütés lesz túlsúlyban. Szeles lesz az idő. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr845429760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása